ΤΡΟΥΑ - ΛΙΟΝ 0-1: Επιτέλους νίκη για τους «Λιονέ»

ΤΡΟΥΑ – ΛΙΟΝ: Τη νίκη, με 1-0, απέναντι στην Τρουά πανηγύρισε η Λιόν, με μοναδικό σκόρερ του αγώνα τον Μούσα Ντεμπελέ.

Στις νίκες επέστρεψε η Λιόν, η οποία κέρδισε, εκτός έδρας, την Τρουά με 1-0, με σκόρερ τον Μούσα Ντεμπελέ. Οι «Λιονέ» βρήκαν το τρίποντο μετά από 5 αγώνες στη Ligue 1 και βάζουν ξανά πλώρη για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Την όρεξη της να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα έδειξε από το πρώτο μέρος η Λιόν. Οι «φιλοξενούμενοι» μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφεραν να εγκλωβίσουν την Τρουά στην περιοχή της.

Παρά την υπεροχή τους και τι τελικές τους προσπάθειες όμως δεν μπορούσαν να βρουν το γκολ. Τη λύση έδωσε ο Μούσα Ντεμπελέ από την άσπρη βούλα στο 33ο λεπτό.

Η Τρουά μετά το γκολ έπρεπε να βγει μπροστά για να απειλήσει, όμως κάτι τέτοιο δεν έδειχνε να μπορεί να το ακολουθήσει, καθώς η Λιόν ήταν αυτή που μπορούσε να κρατήσει τη μπάλα, ενώ παρά το προβάδισμά της, ήταν και εκείνη που έψαχνε το δεύτερο γκολ, χωρίς όμως να το βρει, μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση να βγουν μπροστά, ενώ κατόρθωσαν να βγάλουν και μερικές τελικές χωρίς όμως κάποια τύχη.

Η Λιόν έφερε ξανά το παιχνίδι στα μέτρα της και το μόνο που έπρεπε να κάνει, από τη στιγμή που δεν έβρισκε δεύτερο γκολ, ήταν να κρατήσει τη μπάλα και το σκορ, κάτι που κατόρθωσε να κάνει, παίρνοντας ένα σημαντικό τρίποντο στην δική της μάχη για μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News