ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Τέλος τα βίντεο του Κλάτενμπεργκ, αναλύσεις κατόπιν αιτήματος

Ξεχνάμε από εδώ και στο εξής τις αναλύσεις του Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Μπορεί απλά να θεωρεί ότι δεν βοήθησαν στη βελτίωση της διαιτησίας. Ίσως πάλι να ερχόταν ο ίδιος σε δύσκολη θέση. Τι ισχύει μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ. Το δεδομένο είναι ότι ξεχνάμε από εδώ και στο εξής τις αναλύσεις του Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, είν’ η αλήθεια, τις είχε ξεχάσει και ο ίδιος. Ο επικεφαλής της ΚΕΔ ενημέρωσε για την απόφασή του.

Αν υπάρχει πάντως ομάδα που έχει παράπονα, τότε θα γίνεται σχετικό αίτημα και «θα αποσαφηνίζονται οι φάσεις από την Επιτροπή».

Η ανακοίνωση:

«Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνεται ότι σταματά η δημοσίευση του εβδομαδιαίου βίντεο ανάλυσης φάσεων αγώνων της Super League 1.
Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας θέλει πάντα να δείχνει διαφάνεια στο έργο της και ως εκ τούτου καλεί τις ΠΑΕ να στέλνουν τα αιτήματα τους στο Τμήμα Διαιτησίας, ώστε εν συνεχεία να αποσαφηνίζονται οι φάσεις από την Επιτροπή.
Το εγχείρημα της εβδομαδιαίας ανάλυσης φάσεων της SL 1 ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2020 και χρησιμοποιήθηκε για την επίδειξη διαφάνειας στη λήψη αποφάσεων των αξιωματούχων του αγώνα, καθώς και για τη βελτίωση της επικοινωνίας των τελευταίων».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News