ΜΠΡΑΪΤΟΝ - ΤΣΕΛΣΙ 1-1: «Γλάρωσε» ξανά η ομάδα του Τούχελ
Η Τσέλσι άφησε άλλους δυο πολύτιμους βαθμούς στο Μπράιτον και δεν κατάφερε να περάσει τη Λίβερπουλ στη 2η θέση της Premier League
Η Μπράιτον δεν είχε κερδίσει την Τσέλσι από το 1933. Και ούτε και απόψε (1-1) τα κατάφερε, αν και είχε μια χρυσή ευκαιρία.
Στο πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι ήταν που γυρόφερναν την εστία του Κέπα. Δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για γκολ με ένα-δυο σουτ αλλά κόντρα στη ροή του ματς η Τσέλσι ήταν αυτή που βρήκε δίχτυα.
Σε μια αντεπίθεση ο Ζίγιες έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή και με ξερό σουτ αιφνιδίασε τον Σάντσες που έπεσε καθυστερημένα και δεν μπόρεσε να αποσοβήσει την παραβίαση της εστίας του (0-1).
Μάλιστα η Τσέλσι έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ στην εκπνοή του ημιχρόνου αλλά ο Χάντσον Οντόι σπατάλησε την ευκαιρία σουτάροντας άουτ από ευνοϊκή θέση.
Η Μπράιτον πήρε θάρρος και πίεσε από το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου την Τσέλσι. Κατάφερε δε να ισοφαρίσει στο 60΄με κεφαλιά-οβίδα του αρχηγού της Γουέμπστερ (1-1).
Στη συνέχεια δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες που δεν έγιναν γκολ γιατί πάντα κάτι της έλλειπε στην τελική προσπάθεια. Αλλά και η Τσέλσι απείλησε στο 73΄με τον Λουκάκου (έσωσε ο Σάντσες).
ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Σάντσεθ, Γουέμπστερ, Φέλτμαν, Κουκουρέγια, Μπερν, Λάμπτεϊ (76’ Μαρτς), Γκρος (62’ Μοπέ), Μόντερ, Μακ Άλιστερ, Γουέλμπεκ (62’ Τροσάρντ), Αλσάτε
ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Αλόνσο, Τιάγκο Σίλβα, Ρίντιγκερ, Αθπιλικουέτα, Ζορζίνιο (80’ Χάβερτς), Καντέ, Μάουντ, Ζιγές (81’ Βέρνερ), Λουκάκου (80’ Κόβατσιτς), Χάντσον Οντόι.
H βαθμολογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Σημαίνει πολλά που άκουσα το όνομά μου από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού»
- Τάιλερ Ντόρτσεϊ: Τι σημαίνει ο πανηγυρισμός του
- Super Cup: Πόσα εισιτήρια θα πάρουν Ολυμπιακός και ΟΦΗ
- ΑΕΚ: «Εκτοξεύθηκε» στο ranking της UEFA - Απίθανο το πόσες θέσεις κέρδισε
- Κόπα Άφρικα 2025: Από τους Ελ Καμπί, Μπρούνο στον Ντέσερς και μια έκπληξη
