ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟΣ: Φτιάξε καφέ να στα πω...

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος σχολιάζει τα δημοσιεύματα αναφορικά με την αποχώρηση του Τζον Φαν’ Τ Σχιπ από την εθνική Ελλάδας.

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος σχολιάζει τα δημοσιεύματα αναφορικά με την αποχώρηση του Τζον Φαν’ Τ Σχιπ από την εθνική Ελλάδας και θυμάται τον Φερνάντο Σάντος. 

Η είδηση που είδα δημοσιευμένη δεξιά κι αριστερά έγραφε ότι «ο Τζόνι Φαν΄τ Σχιπ αποκάλυψε τους λόγους που έφυγε από την Εθνική Ελλάδος. Μου φάνηκε ενδιαφέρον. Νόμιζα πως είμαστε μπροστά στην αποκάλυψη κάποιου μυστηρίου.

Τι είπε ο Ολλανδός

Διάβασα τι είπε ο Ολλανδός και το παραθέτω. «Στην πραγματικότητα τόσο η δική μας πλευρά όσο και αυτή της ΕΠΟ θέλαμε να συνεχίσουμε μαζί και αυτό που κατάλαβα είναι πως θα συζητούσαμε για το νέο συμβόλαιο μετά το τέλος των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ωστόσο, ξαφνικά, άρχισαν να παίζουν ρόλο κι άλλα πράγματα. Ξαφνικά έπρεπε να περιμένουμε την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (σ.σ της ΕΠΟ) και νιώσαμε ότι αλλάζουν τα πράγματα σχετικά με την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μας, η οποία ήταν κάτι σημαντικό για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε» είπε. Και πρόσθεσε. «Στη συνέχεια αποφασίσαμε να σταματήσουμε να εργαζόμαστε για την Εθνική Ελλάδας. Όταν μετά από δύο χρόνια δουλειάς στην Εθνική Ελλάδας πρέπει να περιμένεις την απόφαση του ΔΣ, τι να πω; Δεν ξέρω. Μας είπαν ότι η απόφαση ήταν κάτι που αφορά εσωτερικά θέματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πέρασε αρκετός καιρός περιμένοντας και δε νιώθαμε καθόλου καλά. Θέλαμε να νιώθουμε 100% εμπιστοσύνη για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά μας, αλλά δεν νιώθαμε έτσι και στη συνέχεια είχαν προκύψει προβλήματα συγκριτικά με την πρώτη συμφωνία που είχαμε. Τώρα κοιτάμε μπροστά» είπε ο Ολλανδός. Τι καταλαβαίνει κανείς από όλα αυτά; Σχεδόν τίποτα!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News