ΡΟΜΠΙΝΙΟ: Καταδικάστηκε σε εννέα χρόνια κάθειρξη για βιασμό!

ΡΟΜΠΙΝΙΟ: Ο Ρομπίνιο καταδικάστηκε από το ανώτατο ιταλικό δικαστήριο αμετάκλητα σε 9ετή κάθειρξη, καθώς κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό μίας κοπέλας το 2013, όταν ακόμα έπαιζε στην Μίλαν.

Ο Ρομπίνιο καταδικάστηκε από το ανώτατο ιταλικό δικαστήριο αμετάκλητα σε 9ετή κάθειρξη, καθώς κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό μίας κοπέλας το 2013, όταν ακόμα έπαιζε στην Μίλαν.

Το χρονικό της υπόθεσης

Πιο συγκεκριμένα, ο άλλοτε παίκτης της Μίλαν, Ρομπίνιο, μαζί με 5 ακόμα φίλους του κατηγορούνταν για τον βιασμό μίας 23χρονης κοπέλας σε κλαμπ της ιταλικής πόλης, στις 22 Ιανουαρίου του 2013, όταν η κοπέλα έτυχε να βρίσκεται εκεί για να γιορτάσει τα γενέθλιά της.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ένας εκ των φίλων του Βραζιλιάνου προσκάλεσε την κοπέλα μαζί με δύο ακόμα φίλες της στο τραπέζι τους. Ωστόσο, η παρέα του Βραζιλιάνου εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι οι δύο φίλες της μετά από λίγο αποχώρησαν από το κλαμπ, με την 23χρονη να μένει μόνη της.

Στη συνέχεια και αφού την κέρασαν πολλά ποτά την οδήγησαν σε έναν χώρο του κλαμπ που ήταν πριβέ και προέβησαν σε ασελγείς πράξεις πάνω της, χωρίς εκείνη να έχει τον έλεγχο των πράξεών της.

Προσεχώς διεθνές ένταλμα σύλληψης

Το ένταλμα σύλληψης του Βραζιλιάνου θα ενεργοποιηθεί όταν μπει σε ιταλικό έδαφος ή σε κάποια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ αναμένεται να εκδοθεί και διεθνές ένταλμα σύλληψής του.

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News