SUPER LEAGUE 2: Νέος τεχνικός του Λεβαδειακού ο Γιάννης Ταουσιάνης
Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιάννη Ταουσιάνη, ο οποίος αποτελεί και επισήμως τον νέο προπονητή των Βοιωτών.
Μετά από δύο σεζόν στον Εργοτέλη, η επόμενη αγωνιστική περίοδος θα βρει τον Γιάννη Ταουσιάνη στον πάγκο της ομάδας του Λεβαδειακού. Η ομάδα της Βοιωτίας ανακοίνωσε την πρόσληψη του 49χρονου τεχνικού, ο οποίος θα επιδιώξει να την καθοδηγήσει στον προβιβασμό της στη Super League 1.
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη. Άμεσοι συνεργάτες του θα είναι ο Χρήστος Τσιακίρης και ο Γιώργος Γουνελάς».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Καλάμπρια: Σενάρια για Σασουόλο, Τορίνο και Κάλιαρι
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- Τάισον σε Λουτσέσκου: «Θα έχεις για πάντα μια θέση στην καρδιά μου, σε αγαπώ στρατηγέ»
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
