ΟΦΗ: Η αποστολή κόντρα στον Παναιτωλικό
Οι επιλογές του Νίκου Νιόπλια για το ματς με τον Παναιτωλικό (22/1,17:15)
Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναιτωλικό για την 19η αγωνιστική της Super League (22/1,17:15), με τους Κρητικούς να θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.
Η σημερινή προπόνηση (21/1) της ομάδας, ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα, με τους Γιαννούλη και Κοροβέση να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο κόουτς, Νίκος Νιόπλιας ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για το αυριανό ματς.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ομάδας και η αποστολή
Παιχνίδια κατοχής, ταχύτητες αντίδρασης, παιχνίδι μικρών σχέσεων και στατικές φάσεις περιελάμβανε η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας πριν τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, η οποία έγινε το πρωί της Παρασκευής (21/1) στο «Θ. Βαρδινογιάννης».
Ο Abdul Weiss ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, με τους Κώστα Γιαννούλη και Νίκο Κοροβέση να συνεχίζουν θεραπεία. Από την προπόνηση απουσίασε ο διεθνής με την Εθνική Καμερούν, Devis Epassy.
Την 20μελή αποστολή απαρτίζουν οι: Waterman, Σηφάκης, Μπαλογιάννης, Neira, Λυμπεράκης, Castaignos, De Guzman, Διαμαντής, Kamau, Τσιλιανίδης, Nabi, Λάμπρου, van Duinen, Βούρος, Mellado, Durmishaj, Toral, Μαρινάκης, Selimovic, Στάικος.
Nα σημειωθεί ότι εκτός αποστολής έμειναν οι Τριαντάφυλλος Πασαλίδης και Felipe Gallegos, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι λόγω καρτών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ντάριο Σάριτς: Εμεινε ελεύθερος και σήμανε συναγερμός στην Euroleague
- Εθνική Ποδοσφαίρου: Αυτή είναι η νέα φανέλα και η λεπτομέρεια που ξυπνά αναμνήσεις
- Super League: Το πρόγραμμα των τριών διεκδικητών και τα επόμενα ντέρμπι
- Βλαχοδήμος: «Χρωστάω τη μεγάλη απόκρουση στη γυναίκα μου»
- ΟΦΗ: Η πρώτη ομάδα εκτός Big-4 που νίκησε τον Λεβαδειακό!
