ΑΕΚ: Μένει στη Νις ο Ντανίλο Μπαρμπόσα
ΑΕΚ: Χάνεται για την Ενωση ο Ντανίλο Μπαρμπόσα, ο οποίος θα παραμείνει στο ρόστερ της Νις
Αν υπάρχει ένας παίκτης το όνομα του οποίου έπαιξε αρκετά στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ αυτός ακούει στο όνομα Ντανίλο Μπαρμπόσα.
Σήμερα, ο προπονητής της Νις, Κριστόφ Γκαλτιέ έβαλε τέλος στο σίριαλ, καθώς ανακοίνωσε την απόφαση να διατηρηθεί ο Βραζιλιάνος μέσος στο ρόστερ της ομάδας.
«Είχαμε μια συζήτηση με τον Ζουλιέν Φουρνιέ (σ.σ. Sport Director) και τον Ντάνι. Ήθελα να μάθω τι σκοπεύει να κάνει μετά την επιστροφή απ΄το δανεισμό του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Ταβάνι τα 2 εκατ. για Μπαρμπόσα
Του μετέφερα πως πίσω έχουμε 3 παίκτες για 2 θέσεις και πως θα ήθελα να έχω τέσσερις. Είδα τον Μπαρμπόσα μέσα από ένα βίντεο αγώνων του που μου ετοίμασε ο σύλλογος, γνωρίζοντας πως στην Παλμέιρας έπαιξε ως στόπερ σε διάταξη με τρεις και δύο στην άμυνα.
Βρήκα ενδιαφέρον και του είπα πως θέλω να τον κρατήσω. Είναι έτοιμος για τους επόμενους πέντε μήνες»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ιμανόλ Αλγουαθίλ: «Ευχαριστημένος με Μπέιλι, Σα και Φορτούνη, σημαντικός ο βαθμός»
- ΑΕΚ: Η ώρα και η μέρα του επόμενου αγώνα στο Champions League
- Ολυμπιακός: Η μέρα και η ώρα της επόμενης ευρωπαϊκής αναμέτρησης
- Europa League Βαθμολογία: Πρώτος και περιμένει ο Ολυμπιακός!
- ΠΑΟΚ: Το πρώτο μήνυμα του Όσμαν μετά τον τραυματισμό του
