ΑΡΗΣ: «Κόκκινο από Πάπε Σεϊκ» λένε οι Γάλλοι

ΑΡΗΣ: Γαλλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για όχι του Πάπε Σεϊκ σε πιθανή μετακίνηση στη Super League

Ο Άρης τα βρήκε σε όλα με την Λιόν για την μεταγραφή του 24χρονου Σενεγαλέζου Πάπε Σεϊκ, όμως γαλλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής δεν βρίσκει ελκυστική τη σκέψη να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον Άρη.

«Είναι μία ακόμη ήττα για την Λιόν. Βλέποντας τον Σαρντάρ Αζμούν να υπογράφει το Σάββατο στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, μια νέα αρνητική εξέλιξη έρχεται για την ομάδα. Αν και είχε συμφωνήσει με τον Άρη Θεσσαλονίκης για την πώληση του Πάπε Σεϊκ Ντιόπ, η διοίκηση συνάντησε την άρνηση του παίκτη να υπογράψει στην ελληνική ομάδα. Ο 24χρονος μέσος θα είναι ελεύθερος στις 30 Ιουνίου να επιλέξει όποια ομάδα επιθυμεί και σύμφωνα με πληροφορίες δεν βιάζεται να φύγει από την Λιόν», αναφέρει η ιστοσελίδα madeinfoot. 

Η ιστοσελίδα olympique-et-lyonnais καταγράφει: «Την Παρασκευή η Λιόν έφθασε σε συμφωνία με τον Άρη Θεσσαλονίκης για την πώληση του Πάπε Σεϊκ Ντιόπ. Έξι μήνες πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του, ο παίκτης φαίνεται ότι δεν ενδιαφέρεται να πάρει μεταγραφή στην ελληνική ομάδα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News