ΠΑΟΚ: Κλείνει άλλα δυο φιλικά στην Ολλανδία

Ο Δικέφαλος του βορρά θα δώσει συνολικά τέσσερις αγώνες στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Η αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής του βασικού σταδίου της προετοιμασίας δυσκόλεψε αρκετά τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ στη δόμηση του προγράμματος της παρουσίας τους στην Ολλανδία. Ο Δικέφαλος του βορρά προβιβάστηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο – μαζί με την κυπελλούχο Ελβετίας – μετά τις ανακατατάξεις που έγιναν από την ΟΥΕΦΑ με την ολοκλήρωση όλων των πρωταθλημάτων και άλλαξε κατά δυο εβδομάδες το αρχικό του προγραμματισμό, με αποτέλεσμα να μπει σε διαδικασία αναζήτησης αντιπάλων για φιλικά με αρκετή καθυστέρηση.

Οι κυπελλούχοι Ελλάδος έχουν οριστικοποιήσει μέχρι στιγμής τρία φιλικά, ένα επί ελληνικού εδάφους και δυο επί ολλανδικού. Η αρχή θα γίνει στην Τούμπα, στις 9 Ιουλίου, με την αναμέτρηση με τον Βόλο. Στην Ολλανδία, έχουν ήδη «κλειδώσει» τα φιλικά με την PSV Αϊντχόφεν στις 14 Ιουλίου και με τη Φέγενορντ στις 25 Ιουλίου, που θα είναι και το τελευταίο πριν το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Ανάμεσα σε αυτές τις δυο ημερομηνίες, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να αντιμετωπίσει τη Σαρλερουά και τη Χέρακλες και αυτό που απομένει είναι η ολοκλήρωση των διαδικασιών προκειμένου να γνωστοποιηθούν και οι ημέρες και ώρες διεξαγωγής των δυο αναμετρήσεων.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News