ΤΣΕΛΣΙ: Πήρε τον Ντίλαν Γουίλιαμς της Ντέρμπι
ΤΣΕΛΣΙ: Στην Τσέλσι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντίλαν Γουίλιαμς, όπως ανακοίνωσε η πρώην πλέον ομάδα του, Ντέρμπι Κάουντι.
Στην Τσέλσι θα συνεχίσει την καριέρα του ο νεαρός Άγγλος μπακ Ντίλαν Γουίλιαμς, όπως ανακοίνωσε η πρώην, πλέον, ομάδα του, η Ντέρμπι Κάουντι.
Ο Αριστερός ακραίος αμυντικός φέτος αγωνίστηκε σε 13 αναμετρήσεις με τη φανέλα της Ντέρμπι, κυρίως ως αριστερός μπακ, ενώ έχει παίξει και ως κεντρικός μέσος.
Οι εμφανίσεις του φαίνεται πως έκαναν το… κλικ στην Τσέλσι, η οποία τον έκλεισε άμεσα και τον έστειλε στην κάτω των 23ων της.
We’re wishing Dylan Williams every success in the next stage of his career as he leaves us to join @ChelseaFC ?
All the best for the future, Dylan! ?#DCFC
— Derby County (@dcfcofficial) January 24, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο Ελ Καμπί είναι ξανά εδώ και δεν χάνει το ντέρμπι!
- Αντριάνο Γιάγκουσιτς: Το σοκ με την πρόταση του Παναθηναϊκού - Το απίθανο παρασκήνιο της μεταγραφής
- Αρης Μεταγραφές: Συμφωνία με Κουαμέ, έρχεται στη Θεσσαλονίκη
- Καιρός: Καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας - Πότε θα σημειωθούν έντονα φαινόμενα σε Αττική, Θεσσαλονίκη (vid)
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Βίρτους Μπολόνια
