ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: «Η Πόρτο περιμένει τον Σεμέδο για ιατρικές εξετάσεις»
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σύμφωνα με τους Πορτογάλους η Πόρτο επανήλθε με ανανεωμένη πρόταση για τον Ρούμπεν Σεμέδο
Φαίνεται πως είναι πιθανό ο Ολυμπιακός να κλείσει μέσα στην εβδομάδα το θέμα του Ρούμπεν Σεμέδο!
Σύμφωνα με τους Πορτογάλους και συγκεκριμένα την «A’Bola», η Πόρτο επανήλθε στον Ολυμπιακό με νέα ανανεωμένη πρόταση. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το πορτογαλικό Μέσο, η Πόρτο δίνει 1 εκατομμύριο ευρώ για το δανεισμό του Σεμέδο.
Και παράλληλα, πρόθεση της Πόρτο είναι να βρεθεί ο Σεμέδο μέχρι το τέλος της εβδομάδας στην Πορτογαλία για να τελειώσει η μεταγραφή του.
«Ολυμπιακός και Πόρτο σε διαπραγματεύσεις»
Χαρακτηριστικά, το δημοσίευμα της «A’Bola», αναφέρει:
«Η αξία της ρήτρας αγοράς του κεντρικού αμυντικού εξακολουθεί να καθυστερεί τη συμφωνία, γιατί οι Έλληνες θέλουν να είναι υποχρεωτική και πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ.
Οι “δράκοι” όμως αύξησαν το ποσό δανεισμού του Πορτογάλου διεθνή σε 1 εκατομμύριο ευρώ ως αντάλλαγμα.
Ο Ζορζε Μέντες είναι ενεργός στις διαπραγματεύσεις και θα επιδιώξει να ολοκληρώσει άμεσα τη συμφωνία, ώστε αυτή την εβδομάδα ο Ρούμπεν Σεμέδο να ταξιδέψει στην Πορτογαλία για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει συμβόλαιο και να ενταχθεί στην Πόρτο».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αταμάν: «Κερδίσαμε την πρωτοπόρο και δείχνει τη δυναμική μας»
- ΑΕΚ: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι στους «16» του Conference League - Πότε θα γίνουν τα ματς
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Μεταγραφές χωρίς συνεννόηση
- Μεντιλίμπαρ: Τι δώρο ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη
- Ολυμπιακός: Ο Λαρεντζάκης δεν είναι «αυτός που δεν παίζει»
