ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΑΤΟΣ: «Γελοίος οποίος ειρωνεύεται τους ανθρώπους της ΑΕΚ που ταλαιπωρούνται»

ΑΕΚ: Το μήνυμα του Διευθυντή Επικοινωνία της Ενωσης για την ταλαιπωρία των μελών της ομάδας

Απίστευτη ήταν η χθεσινή ταλαιπωρία των παικτών και των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ.

Παίκτες, αλλά και άλλα μέλη του επιτελείου της Ενωσης, μετά από τέσσερις ώρες αναμονής φεύγοντας από τα Σπάτα κατάφεραν να φτάσουν στο ξενοδοχείο που μένει συνήθως η κιτρινόμαυρη αποστολή, το Holiday Inn, αφού η κατάσταση στην Αττική οδό ήταν απελπιστική. Μάλιστα, εγκατέλειψαν τα αυτοκίνητά τους και έφτασαν ψάχνοντας κάπου να μείνουν.

Αρκετά ταλαιπωρήθηκαν και όσοι επέλεξαν να μείνουν στα Σπάτα καθώς αναγκαστικά διανυκτέρευσαν εκεί, αφού δεν υπήρχε τρόπος να φύγουν. Το προπονητικό κέντρο της Ενωσης δεν ήταν προσβάσιμο με το χιόνι να το έχει σκεπάσει για τα καλά, ενώ δεν είχε ούτε ρεύμα. Ο Ανδρέας Δημάτος θέλησε να μιλήσει για κάποια σχόλια σχετικά με την κατάσταση των ανθρώπων της ΑΕΚ.

Σε ανάρτησή του στα social media ανέφερε τα εξής:

«Πρέπει να είναι πολύ γελοίος όποιος ειρωνεύεται ανθρώπους, που διανυκτερεύουν σε ένα προπονητικό κέντρο χωρίς ρεύμα, (η άλλη τους επιλογή θα ήταν να κοιμούνται μέσα στο αυτοκίνητό τους στην Αττική Οδό) ή όσους αφού εγκλωβίστηκαν κοντά στις πέντε ώρες στην Αττική Οδό, παράτησαν τα αυτοκίνητα τους για να βρουν -περπατώντας μέσα στο χιόνι- μια καρέκλα σε ένα λόμπι ξενοδοχείου…»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News