ΕΠΟ: Ανακοίνωσε και επίσημα την αναβολή του Ολυμπιακός - Παναιτωλικός

ΕΠΟ: Η Ομοσπονδία ανακοίνωσε και επίσημα την αναβολή του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδος.

Επίσημη η αναβολή του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδος, όπως γνωστοποίησε η ΕΠΟ, μέσω ανακοίνωσής της.

Νωρίτερα, η κυβέρνηση με απόφασή της είχε ενημερώσει πως δεν θα διεξαχθεί κανένα παιχνίδι λόγω αργίας στις περιοχές που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία.

Έτσι, μετά την αναβολή του Αναγέννησης Καρδίτσας – Παναθηναϊκός και ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, αναβλήθηκε και το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός.

Από την άλλη κανονικά αναμένεται να διεξαχθεί το Λαμία – Άρης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Επιτροπή Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο αποφάσισε την αναβολή του προγραμματισμένου για την Τετάρτη 26.01.2022 αγώνα της 2ης αγωνιστικής της 7ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναιτωλικό.

Η απόφαση πάρθηκε σε εφαρμογή της απόφασης του Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας , σύμφωνα με την οποία κηρύσσεται κατάσταση ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας περιοχών της επικράτειας για την Τετάρτη 26.01.2022 και προβλέπεται αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων όλων των κατηγοριών και όλων των αθλημάτων στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης, Ν. Αιγαίου καθώς και στις Π.Ε. Βοιωτίας, Ευβοίας της Περιφ. Στ. Ελλάδος.»