ΟΦΗ: Σήμερα το βράδυ στην Κρήτη ο Λουίζ Φελίπε
Στην Κρήτη θα βρεθεί για χάρη του ΟΦΗ ο Λουίζ Φελίπε
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, Λουίζ Φελίπε, αναμένεται να φτάσει απόψε το βράδυ στην Κρήτη (26/1,23:00)και αύριο θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις πρωτού υπογράψει.
Ο Βραζιλιάνος φορ θα αποτελέσει ένα πολύ δυνατό «χαρτί» για την ομάδα της Κρήτης, στην οποία και θα βρίσκεται ως το τέλος της σεζόν με την μορφή δανεισμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φελίπε ήταν προγραμματισμένο να καταφθάσει νωρίτερα στην χώρα μας, ωστόσο η κακοκαιρία στάθηκε τροχοπέδη.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΟΦΗ: «Συμφωνία με Σπόρτινγκ και Λουίζ Φελίπε»
Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής της Σπόρτινγκ Λισαβώνας, ως τώρα αγωνίζονταν με την φανέλα της Σάντα Κλάρα με την οποία σε όλες τις διοργανώσεις, σε 12 συμμετοχές, είχε 1 γκολ και 1 ασίστ σε 492 λεπτά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
