Κύπελλο Ελλάδας: Και τώρα, ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός - Λαμία στα ημιτελικά
Ο ΠΑΟΚ πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Και τώρα, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός – Λαμία.
Ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή της χρονιάς, σημειώνοντας δυο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα και νίκησε την ΑΕΚ 2-1 στο ΟΑΚΑ. Με ήρωα τον Κούρτιτς, βρέθηκε από την κόλαση στο παράδεισο μέσα σε δυο λεπτά και πήρε την προκριση για τα ημιτελικά.
Ο Ολυμπιακός, με πολλούς αναπληρωματικούς στην 11αδα, βρέθηκε δυο λεπτά μακριά από τον αποκλεισμό αλλά με ήρωα τον Μασούρα, που έκανε το 2-1 στο 90+2 και το 3-1 στην παράταση λύγισε τον Παναιτωλικό ο οποίος αγωνιζόταν με δέκα παίκτες στο έξτρα τριαντάλεπτο.
Ο Παναθηναϊκός νίκησε και στην Καρδίτσα την Αναγέννηση με 1-0 και πήρε το δεύτερο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας όπου θα αντιμετωπίσει τη Λαμία.
Η Λαμία είχε γίνει η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου μετά τη νίκη της 1-0 επί του Άρη στην παράταση στον επαναληπτικό αγώνα (πρώτο ματς 0-0).
Τα ζευγάρια των ημιτελικών
Παναθηναϊκός – Λαμία
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
Ολυμπιακός -Παναιτωλικός 1-2, 3-1 στην παράταση
Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναθηναϊκός 0-4 , 0-1
Λαμία – Άρης 0-0, 1-0 στην παράταση
*Οι αγώνες είναι διπλοί και ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μιχάλης Μπούσης σε παίκτες: «Θέλω μέσα από την καρδιά μου να νικήσετε την ΑΕΚ»
- ΑΕΚ: Η Λέφσκι Σόφιας στον δρόμο της στα πλέι οφ - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
- Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς επιβεβαίωσε τον Γιαννακόπουλο για τον Γιόκιτς: «Στα 30 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, δεν έχω συναντήσει ποτέ ξανά τέτοια προσφορά»
- Γιαννακόπουλος: «Πάντα υπάρχει κάποιος που έχει μεγαλύτερο π@@ς από εσένα, οπότε πρόσεχε»
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Η θέση των «πράσινων» για την περίπτωση Ιβάν Μαρτίν
