ΑΡΗΣ: Οπαδοί σταμάτησαν το λεωφορείο στα διόδια των Μαλγάρων στις 3.30 τα ξημερώματα

Περίπου 80 οπαδοί του Άρη σταμάτησαν στις 3.30 τα ξημερώματα στα διόδια των Μαλγάρων το λεωφορείο της αποστολής που επέστρεφε από τη Λαμία και ζήτησαν να μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τον Άκη Μάντζιο. 

Όπως αναφέρει το allaboutaris.com, που δημοσιεύει και τη σχετική φωτογραφία, οι οπαδοί ζήτησαν από την ομάδα να κατέβει από το λεωφορείο και στη συνέχεια τους μίλησαν για την αποτυχία στο Κύπελλο, ζητώντας εξηγήσεις. Τους ρώτησαν αν είναι απλήρωτοι, αλλά κανένας από τους ποδοσφαιριστές δεν μίλησε στη διάρκεια του περιστατικού. Παράλληλα ζήτησαν και από τον Άκη Μάντζιο να τους πει για τις ευθύνες του αποκλεισμού και των τελευταίων κακών εμφανίσεων. 

Κουβέντα με οπαδούς και στο γήπεδο

Νωρίτερα, οι οπαδοί του Άρη που είχαν καταφέρει να ταξιδέψουν στη Λαμία και να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, είχαν μιλήσει κι αυτοί με τον Άκη Μάντζιο για περίπου 10 λεπτά, έπειτα από τις δηλώσεις που έκανε ο προπονητής του Άρη με τη λήξη του αγώνα. Του ζήτησαν εξηγήσεις για την κατάσταση της ομάδας και την αδυναμία να σκοράρει ένα γκολ σε τρία διαδοχικά παιχνίδια με τη Λαμία. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News