ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ: Εισήγηση για περισσότερους φιλάθλους στα γήπεδα, διασκέδαση με μουσική, χωρίς ωράριο

ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ: Εισήγηση για περισσότερους φιλάθλους στα γήπεδα, μουσική χωρίς ωράριο στη διασκέδαση

Το απόγευμα αναμένεται να ανακοινωθούν τα περιοριστικά μέτρα στην εστίαση και τα γήπεδα, τα οποία θα ισχύσουν από τη Δευτέρα.

Η χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν από το τέλος Δεκεμβρίου, αποτελεί εισήγηση της κυβέρνησης. Μια εισήγηση που θα εξετάσει η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων, η οποία συνεδριάζει σήμερα (27.01.2022).

Αυτό που σύμφωνα με πληροφορίες προτείνει η κυβέρνηση είναι να παραμείνει σε ισχύ μόνο η καθιστή διασκέδαση και να επιτραπεί ξανά η μουσική, να απελευθερωθεί το ωράριο λειτουργίας και να αυξηθεί ο αριθμός των φιλάθλων στα γήπεδα.

Οι επιστήμονες, συνεδριάζουν μέσω τηλεδιάσκεψης σήμερα στις 13:00 και οι ανακοινώσεις θα γίνουν το απόγευμα. Τα μέτρα που θα αποφασιστούν, θα τεθούν σε ισχύ από τη Δευτέρα.

Νωρίτερα, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, είπε μεταξύ άλλων: «Δεν νομίζω πως πρέπει να πάμε σε γενική άρση μέτρων, όπως έγινε στη Δανία, γιατί πιθανώς να υπάρξει μια ήπια χαλάρωση». Τάχθηκε υπέρ της επιστροφής της επιστροφής της μουσικής στην εστίαση αλλά μόνο για καθήμενους. Για τα γήπεδα πρόσθεσε ότι η πληρότητα του 10% μπορεί να αυξηθεί εάν και εφόσον τηρούνται τα μέτρα.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News