ΠΑΡΤΙΖΑΝ: Ανακοίνωσε την συμφωνία της με Φέισα
ΠΑΡΤΙΖΑΝ: Η Παρτιζάν ανακοίνωσε την απόκτηση του Λιούμπομιρ Φέισα, καθώς από την Τετάρτη (26/1) είχε γίνει γνωστό ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα.
Η Παρτιζάν ανακοίνωσε την απόκτηση του Λιούμπομιρ Φέισα, καθώς από την Τετάρτη (26/1) είχε γίνει γνωστό ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα.
Ο Σέρβος μέσος επιστρέφει στην Παρτιζάν μετά από το 2011, όταν και αποχώρηση για χάρη του Ολυμπιακού. Έχοντας ένα μεγάλο πέρασμα από τα ευρωπαϊκά γήπεδα, τόσο με τα «ερυθρόλευκα» όσο και με την φανέλα της Μπενφίκα, ο Φέισα πήρε την απόφαση να γυρίσει στην ομάδα που τον ανέδειξε.
Ως ελεύθερος στην Παρτιζάν
Πρόσφατα, έμεινε ελεύθερος από την Αλ-Αχλί και η Παρτιζάν δεν έχασε την ευκαιρία της και συμφώνησε μαζί του, έτσι ώστε να επιστρέψει στην πατρίδα του μετά από 11 χρόνια.
Η σέρβικη ομάδα ανακοίνωσε, λοιπόν, την έναρξη της συνεργασίας της με τον διεθνή αμυντικό χαφ και έτσι από εδώ και πέρα ο Φέισα θα αγωνίζεται με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.
Η ανακοίνωση της Παρτιζάν:
EKSKLUZIVNO!!!!
? Ljubomir Fejsa je potpisao ugovor sa FK Partizan na godinu i po dana!
▪️ Danas će se pridružiti ekipi Aleksandra Stanojevića na pripremama u Beleku! pic.twitter.com/WHuXS6Qwbn— FK Partizan (@FKPartizanBG) January 27, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Κόκκινη-μαρς χάρισε στον Καλάμπρια ο... ελίτ Λάμπρεχτς
- Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε στη μάχη της 4ης θέσης
- Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι και το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής
- Λουτσέσκου: «Είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε ροτέισον, δεν είναι εύκολο να χάνεις Μεϊτέ και Κωνσταντέλια»
- ΟΦΗ: Η πρώτη ομάδα εκτός Big-4 που νίκησε τον Λεβαδειακό!
