ΑΡΗΣ: Ο Καρυπίδης συνεχίζει με Μάντζιο, προχωράει σε 3-5 μεταγραφές

ΑΡΗΣ: Ο Θόδωρος Καρυπίδης στηρίζει τον Άκη Μάντζιο και προχωράει σε στοχευμένη μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ

Ο Θόδωρος Καρυπίδης φαίνεται ότι έχει πάρει τις αποφάσεις του για την επόμενη μέρα του Άρη, έστω και υπό την πίεση του άσχημου κλίματος που έχει διαμορφωθεί, αλλά και του χρόνου, καθώς η προθεσμία των μεταγραφών εκπνέει σύντομα.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη στηρίζει τον Άκη Μάντζιο, άλλωστε όπως τονίσαμε, στο ρεπορτάζ δεν προέκυψε ούτε μία φορά θέμα προπονητή. Θεωρεί πως μια αλλαγή δεν θα βοηθήσει την δεδομένη χρονική στιγμή και προσδοκά θετικά αποτελέσματα που θα γυρίσουν το κλίμα, αν και τον Άρη τον περιμένει μία δύσκολη έξοδος στο Αγρίνιο. 

Μεταγραφικές προσθήκες

Ταυτόχρονα έχει αποφασίσει να δώσει στον Άκη Μάντζιο μεταγραφικές ενισχύσεις, καθώς είναι φανερό ότι υπάρχουν και παίκτες που δεν μπορούν να βοηθήσουν. Η οικονομική συγκυρία δεν είναι και η πιο ευνοϊκή, ωστόσο ο Άρης θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει από τρεις έως πέντε μεταγραφές. 

Ήδη υπάρχει η αρχική συμφωνία με Μάρβιν Πίρσμαν και Σάντε Σίλβα, ενώ ο Άρης βρίσκεται σε επαφές για την απόκτηση σέντερ φορ, επιτελικού μέσου κι ενός παίκτη που μπορεί να παίξει στις θέσεις 6-8. Ο χρόνος θα δείξει αν θα καταφέρει να προλάβει να τις ολοκληρώσει. 

Παράλληλα είναι πιθανό κάποιοι ποδοσφαιριστές να τεθούν στο περιθώριο, καθώς αποδεδειγμένα δεν μπορούν να βοηθήσουν. Αυτές όμως αν ληφθούν, θα είναι αποφάσεις του προπονητή. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News