ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τι γράφουν στην Πορτογαλία για την ανανέωση Μαρτίνς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Η ανανέωση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Πέδρο Μαρτίνς, έκανε και τα πορτογαλικά ΜΜΕ να ασχοληθούν με τους «ερυθρόλευκους».

Στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Πέδρο Μαρτίνς, για τα επόμενα δύο χρόνια, προχώρησε ο Ολυμπιακός. Μια είδηση της ανανέωσης του, πέρα από τη χώρα μας, έπαιξε… ψηλά και σε αρκετές ιστοσελίδες της πατρίδας, του Πορτογάλου προπονητή.

Από τις πρώτες που ασχολήθηκαν από νωρίς ήταν η «A Bola», η πορτογαλική εφημερίδα που γράφει συχνά-πυκνά για τον Ολυμπιακό, κυρίως λόγο των μεταγραφικών υποθέσεων των Πειραιωτών με Πορτογάλους παίκτες ή με πορτογαλικούς συλλόγους, ενώ τώρα τελευταία ασχολείται επί καθημερινής σχεδόν βάσης με τον Ρούμπεν Σεμέδο και την Πόρτο.

Ένα ακόμη site που ασχολήθηκε με την ανανέωση του Μαρτίνς, ήταν το «zerozero», το οποίο έκανε και μια μικρή ανάλυση του τι έχει πετύχει ο 51χρονος προπονητής των Πειραιωτών, τα 3 προηγούμενα χρόνια με τον σύλλογο, όπως και το τι κάνει εφέτος σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Μια ακόμη ιστοσελίδα που ασχολήθηκε με τον Πέδρο Μαρτίνς και τα δύο ακόμη χρόνια που θα καθίσει στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας ήταν η «desporto.sapo», η οποία πέρα από την ανανέωση του Πορτογάλου κόουτς, έκανε αναφορά και στους Πορτογάλους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην ομάδα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News