ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ: Συμβόλαιο τιμής και συμβόλαιο ζωής με τον Ολυμπιακό

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος γράφει για την ανανέωση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Πέδρο Μαρτίνς και τον ιδιαίτερο συμβολισμό της.

Μολονότι ήταν γνωστό ότι ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς συζητούσαν μέρες τώρα για να φτάσουν σε μια συμφωνία, εν τούτοις αρκετοί ξαφνιάστηκαν από την χθεσινή είδηση της ανανέωσης του συμβολαίου του προπονητή με την ομάδα και μάλιστα για δυο ακόμα χρόνια.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που πίστευαν πως ο Ολυμπιακός με τον Μαρτίνς θα συμφωνούσαν να συνεχίσουν μαζί (αν συμφωνούσαν…) μόνο στο τέλος του εφετινού πρωταθλήματος κι ανάλογα με την έκβασή του. Εγώ λέω ότι αυτοί δεν γνωρίζουν ακόμα πως σκέφτεται και πως λειτουργεί ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης παρόλο που έχει περάσει πάνω από μια δεκαετία που αυτός βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας. Ισως να μην έχουν καταλάβει και ποιος είναι ο άνθρωπος Πέδρο Μαρτίνς. Η συμφωνία τους είναι μια ωραία ευκαιρία για να κάνω γνωστά μερικά πράγματα που αφορούν και τους δυο.

Προορισμός καριέρας

Πρώτα από όλα η χθεσινή συμφωνία αφορά τον Μαρτίνς. Από τον Ολυμπιακό έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια πολλοί προπονητές που τον είδαν ως σκαλοπάτι στην καριέρα τους – ο Βαλβέρδε, ο Σίλβα, αλλά και ο Ζαρντίμ είναι τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα. Έχουν περάσει επίσης και προπονητές που θεωρούσαν την ομάδα σημαντική, πλην όμως μικρότερη από τα κυβικά τους…

 Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News