ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τα μεγάλα στοιχήματα του Μαρτίνς μέχρι το 2024

Οι 5 στόχοι του Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό μετά την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ολυμπιακός και Μαρτίνς ανανέωσαν τη συνεργασία τους για δύο ακόμα χρόνια. Τώρα λοιπόν τι να περιμένει κανείς; Ποιά είναι η στόχευση του Πορτογάλου και των πρωταθλητών; Τι θέλουν να καταφέρουν ως το καλοκαίρι του 2024 που θα πορευτούν μαζί; Ας δούμε μαζί πως θέλουν Μαρτίνς και Ολυμπιακός να τους βρει το φινάλε της νέας ανανεωμένης συνεργασίας.   

Να γίνουν 49 τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού

Από την πρώτη κουβέντα που έκανε με τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς για τη σύναψη συνεργασίας του μεταφέρθηκε ποιός είναι ο μόνιμος πρώτος στόχος της ομάδας. Πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα ανέφερε πρώτα και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στις δηλώσεις για την ανανέωση της συνεργασίας ως το 2024. Η διάκριση στην Ευρώπη είναι το… παντεσπάνι, η κατάκτηση του πρωταθλήματος το… ψωμί για τους ερυθρόλευκους. Πέρα από το φετινό, στο οποίο ο Ολυμπιακός έχει πλησιάσει, είναι ξεκάθαρο ότι άπαντες θέλουν να κατακτηθούν και τα επόμενα και το σημερινό σύνολο (46) να φτάσει τα 49.

Να παίξει Απρίλη στην Ευρώπη με τον Ολυμπιακό

Ο δεύτερος στόχος που ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στις δηλώσεις μετά την ανανέωση του Πορτογάλου τεχνικού ήταν η Ευρώπη. Την Ευρώπη αναφέρει διαρκώς και ο Πέδρο Μαρτίνς που θεωρεί και προσωπικό του στοίχημα να κάνει κάτι σημαντικό ο Ολυμπιακός στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Κι αν πια η διάκριση στο Champions League μοιάζει πολύ πολύ δύσκολη για τις περισσότερες ομάδες της Ευρώπης, πέρα από τα «θηρία», το όνειρο για μια πιθανή πορεία ως τα προημιτελικά του Europa League δε φαίνεται απαγορευτική. Να παίξει δηλαδή Ευρώπη ο Ολυμπιακός τον Απρίλιο αφού για τότε είναι προγραμματισμένα τα ματς της 8άδας.

Να αναδείξει κι άλλους παίκτες

Δε μιλάμε για κάτι νέο αλλά να συνεχίσει ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς στο δρόμο που έχει ήδη χαράξει από την πρώτη κιόλας σεζόν του. Ο Πορτογάλος τεχνικός εξάλλου, πέρα από κάθε πρόβλεψη, καθιέρωσε στην πρώτη ομάδα τον Αγκιμπού Καμαρά όταν όλοι θεωρούσαν αυτονόητο ότι θα τον αφήσει στη β’ για να «ψηθεί». Στα χέρια του Μαρτίνς ο Τσιμίκας έγινε από… ρεζέρβα του Κούτρη ο παίκτης που μεταγράφηκε στη Λίβερπουλ! Στα χέρια του Μαρτίνς ο Σισέ διάγει την καλύτερη σεζόν του. Στα χέρια του Μαρτίνς ο ταπεινός Μασούρας από τον Πανιώνιο εξελίχθηκε στον κορυφαίο Έλληνα παίκτη αυτή τη στιγμή.

Να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός

Την πρώτη σεζόν του Μαρτίνς ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και χειροκροτήθηκε θερμά από τον κόσμο του κι ας μην κατέκτησε κάποιο τίτλο. Τη 2η και 3η σεζόν ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς έβαλε και μεγαλύτερη ουσία πέρα από το θέαμα στο παιχνίδι του. Φέτος τα πολλά προβλήματα δεν έχουν επιτρέψει στον Ολυμπιακό να είναι όσο εντυπωσιακός και ελκυστικός θέλει κι αυτό είναι κάτι που θα ήθελε να το βελτιώσει ο Πορτογάλος τεχνικός που πρώτος παραδέχθηκε ότι η ομάδα δεν είναι όπως θα ήθελε.

Να προετοιμαστεί για το δικό του όνειρο

Και φυσικά στη διαδρομή ως το 2024 ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να γεμίσει το δικό του πέτο με περισσότερα παράσημα και τον σκληρό του δίσκο με γνώσεις και εμπειρίες που θα τον κάνουν ακόμα πιο έτοιμο για το προσωπικό του όνειρο, δηλαδή να προπονήσει ομάδα στην Αγγλία και δη την Premier League.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα 5 μεγαλύτερα επιτεύγματα του Μαρτίνς στον ερυθρόλευκο πάγκο

Μαρινάκης-Μαρτίνς: Μια σχέση εμπιστοσύνης.

Αντώνης Καρπετόπουλος: Συμβόλαιο ζωής και τιμής.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News