ΑΚΗΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ: «Βρήκαμε το γκολ, να μην απαξιώνουμε τους παίκτες»
ΑΡΗΣ: Όσα είπε ο Άκης Μάντζιος για τη νίκη του Άρη επί του Παναιτωλικού στη Super League
Η διαφορά του Άρη στο Αγρίνιο από αυτήν του Άρη στη Λαμία ήταν το γκολ, όπως τόνισε ο Άκης Μάντζιος μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό στο flash interview του Cosmote.
«Σήμερα βρήκαμε το γκολ. Αυτό είναι το σημαντικό. Να έρχεται το γκολ που θα βοηθάει την ομάδα. Είμαστε μεγάλη ομάδα, έχουμε καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Δεν χρειάζεται να τους απαξιώνουμε. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για την ομάδα και ελπίζουμε αυτή η νίκη να μας δώσει ώθηση», είπε ο προπονητής του Άρη, που δεν έκρυψε ότι ο Άρης βίωσε μία δύσκολη εβδομάδα.
«Ξέραμε ότι ήταν μια δύσκολη εβδομάδα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια φορμαρισμένη ομάδα, που ερχόταν από θετικά αποτελέσματα. Μπήκαμε δυνατά, βάλαμε γκολ, είχαμε και το δοκάρι. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε κι άλλο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε και διαχείριση, αφού πριν τρεις μέρες παίξαμε 120 λεπτά αγώνα και σταδιακά σήμερα χάσαμε την φρεσκάδα μας».
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΡΗΣ 0-2: Νίκη-βάλσαμο από την… καταραμένη άσπρη βούλα!
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΑΚΗΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ: «Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο του Άρη»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
