ΦΩΤΗΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ: «Θα κινηθούμε νομικά κατά του Τζήλου αν αποδεχτεί ότι ο VAR είπε όχι στο πέναλτι»

Ο Φώτης Κωστούλας δήλωσε ότι ο Παναιτωλικός θα κινηθεί νομικά κατά του διαιτητή Τζήλου εάν αποδειχτεί ότι ο VAR είπε όχι στο πέναλτι στο παιχνίδι με τον Άρη.

Ο ισχυρός διοικητικός παράγοντας του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, μίλησε στην EΡΑ Σπορ με αφορμή όσα συνέβησαν στον αγώνα των Αγρινιωτών με τον Άρη την Κυριακή (30/1), με τους Θεσσαλονικείς να επικρατούν με 2-0.  

«Μας το λέγανε εξ αρχής στη Γ’ Εθνική, μην δίνετε λεφτά να ανέβετε, άλλοι θα ανεβούν. Η παράγκα αυτή ήταν παράγκα, όχι αστεία. Πίσω από την πλάτη του Κλάτενμπεργκ πολλά γίνονται. Όσο και να περιμένει κανείς ότι θα υπάρξει ισονομία και να καταφέρνει κανείς ότι μπορεί στο γήπεδο. Δεν με νοιάζουν πλέον ούτε τα πρόστιμα ούτε τίποτα. Ο Τζήλος μου έδωσε την εντύπωση από το πρώτο λεπτό, από όταν έδωσε το πέναλτι, δεν ήρθε να παίξει ισόνομα. Αυτή είναι η εντύπωση μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Μετά το πέναλτι υπήρξε μία χειρονομία του Ματίγια προς τον κόσμο και δεν μίλησε κανείς. Τι πράγματα είναι αυτά; Αν το έκανε άνθρωπος του Παναιτωλικού αυτό θα είχε φύγει με κόκκινη. Για αυτό και η ανακοίνωσή μας ήταν σκληρή».

«Υπάρχουν ψίθυροι ότι το VAR είπε ότι δεν είναι πέναλτι. Αν αποδειχθεί θα προχωρήσουμε σε αγωγή και μήνυση»

Σε ό,τι αφορά τα χρήματα που έχει επενδύσει στην ομάδα, είπε:

«20 εκ. είχαν μπει μέχρι να ανέβουμε στην Α’ Κατηγορία. Δεν είναι το οικονομικό το θέμα. Ο κόσμος θέλει να έρθει να δει την ομάδα του στο γήπεδο να χαρεί. Δεν γίνεται αυτό. Το θέμα δεν είναι να βάζεις το χέρι στην τσέπη. Το θέμα είναι να μην σου βάζουν οι άλλοι χέρι. Όπως διαιτητές σαν αυτόν τον τύπο».

Για τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν:
 
«Θα ζητήσουμε τις συνομιλίες από το VAR. Αυτοί οι άνθρωποι δεν βλέπουν; Το είδε όλη η Ελλάδα κι αυτοί με πέντε οθόνες όχι; Τι είπαν στον Τζήλο; Έχουμε μία ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο, παίζουμε για κερδίσουμε κάθε αντίπαλο. Είχαμε ατυχίες και κάποιους τραυματισμούς. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι. Και οι ποδοσφαιριστές άνθρωποι είναι, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν όλα ψυχρά. Μιλάμε με τους παίκτες, είναι αφιερωμένοι στον σκοπό. Ελπίζω να μην επηρεάσει ένας Τζήλος. Το ποδόσφαιρο έχει υποτιμηθεί τόσο πολύ στην αγορά. Κανείς δεν θέλει να αναλάβει. Φτάσαμε στο σημείο να λέμε…πληρώνω για να αναλάβει άλλος. Δεν βλέπω να αλλάζει κάτι στο χώρο του ποδοσφαίρου».
 
Για τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ σχολίασε:
 
«Στείλαμε ένα γράμμα εμπιστευτικό στον Κλάτενμπεργκ για ορισμένες διαιτησίες που είχαμε. Δεν έγινε τίποτα. Στείλαμε κι άλλο ζητώντας να μην μας παίξει ξανά ο Τζήλος. Τον έβαλε πάλι. Τι άλλο να κάνουμε για να γλιτώσουμε; Αυτός έχει αποδειχθεί ότι θέλει να μας κάνει κακό. Καλό σε κάποιον άλλον. Δεν ήρθε να παίξει 50-50. Απαξίωσε. Του είπαμε να έρθει να δει ένα από αυτά τα ματς, δεν ήρθε. Αμάν πια, αν δεν μπορεί ο Κλάτενμπεργκ να φύγει. Υπάρχουν ψίθυροι ότι το VAR είπε ότι δεν είναι πέναλτι. Αν αποδειχθεί θα προχωρήσουμε σε αγωγή και μήνυση».
 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News