ΜΙΛΑΝ ΡΑΣΤΑΒΑΤΣ: «Ημέρα θλίψης, το ποδόσφαιρο σημαίνει οικογένεια»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Αστέρα Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε μία σημαντική νίκη 2-0 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Μίλαν Ράσταβατς να δηλώνει κάτι παραπάνω από… ευχαριστημένος με τους παίκτες του.

Ο κόουτς των Αρκάδων, σχολίασε την εικόνα του παιχνιδιού ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο τραγικό συμβάν της δολοφονίας του Άλκη στην Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε  

Για το ματς «Αυτό που είπε ο κ. Μεταξάς, ότι δηλαδή οι αντίπαλοι ξέρουν το πλάνο μας αλλά δεν μπρορούν να το σταματήσουν είναι κοντά στην αλήθεια, αλλά όχι εντελώς. Έχουμε το ίδιο πλάνο σε κάθε παιχνίδι, και γενικώς το πλάνο μας είναι να θέτουμε τον αντίπαλο υπό έλεγχο. Σήμερα όπως μπορείτε να καταλάβετε οι ποδοσφαιριστές μας εκτέλεσαν αυτό το πλάνο με απόλυτη επιτυχία, αφού ελέγξαμε απόλυτα το ματς και τον ΠΑΣ. Αυτός ήταν ο στόχος μας, ήμασταν εξαιρετικοί και τον πετύχαμε και γι’ αυτό κερδίσαμε».

Για την δολοφονία του Άλκη «Είναι μια μέρα θλίψης, φυσικά είμαστε πάντα λυπημένοι όταν συμβαίνουν τέτοια περιστατικά. Πρέπει όλοι, Ο καθένας μας από τον ρόλο που μας αναλογεί να προσπαθήσουμε να κάνουμε κατανοητό ότι στην πραγματικότητα είμαστε μέλη της ίδιας οικογένειας, της οικογένειας του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα αλλά και ευρύτερα. Το μόνο μας άγχος θα πρέπει να είναι το πώς το ποδόσφαιρο μπορεί να εξελιχθεί, να γίνει ακόμα καλύτερο και ακόμα περισσότερο ασφαλές. Αν κατανοήσουμε αυτές τις παραμέτρους, πιστεύω πως θα είναι και ευκολότερο να συμπεριφερόμαστε όπως μας αναλογεί».

 
 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News