ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΑΜΠΗ: Ανακοίνωση για τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή της Ηλιούπολης από την ΕΠΟ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΑΜΠΗ: Ανακοίνωση για τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Ηλιούπολης έβγαλε η ΕΠΟ

Σε ανακοίνωση για τον χαμό του νεαρού ποδοσφαιριστή της Ηλιούπολης, Αλέξανδρο Λάμπη, προχώρησε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Η ΕΠΟ τόνισε πως συμπαρίσταται στην οικογένεια του άτυχου οπαδού, ενώ μίλησε για άσχημο παιχνίδι της μοίρας, καθώς παρότι υπήρχε ο απαραίτητός εξοπλισμός ο νεαρός ποδοσφαιριστής στάθηκε άτυχος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Ο αναπληρωτής πρόεδρος Παναγιώτης Δημητρίου, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρική Ομοσπονδίας και σύσσωμη η Ελληνική ποδοσφαιρική οικογένεια, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του 22χρονου ποδοσφαιριστή της Ηλιούπολης Αλέξανδρου Λάμπι που έχασε τη ζωή του στη διάρκεια του αγώνα Γ’ εθνικής κατηγορίας Γ.Σ. Ηλιούπολης-Α.Ε. Ερμιονίδας.

Διοικούντες και στελέχη της Ε.Π.Ο. και ολόκληρος ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι συγκλονισμένοι από την τραγωδία αυτή και την απώλεια της ζωής ενός νέου ανθρώπου στον αγωνιστικό χώρο, την ώρα που απολάμβανε το αγαπημένο του παιχνίδι. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συμπαρίσταται στην οικογένεια του άτυχου ποδοσφαιριστή. Η σκέψη μας είναι κοντά της.

Δυστυχώς, κι ενώ στο γήπεδο υπήρχε ο απαραίτητος απανιδωτής και η επέμβαση των γιατρών ήταν άμεση, η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον άτυχο νέο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News