ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Η πρώτη εκτίμηση για τον Λαλά
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Κένι Λαλά στο 36′ του ματς με τον Παναιτωλικό έγινε αναγκαστική αλλαγή
Από νωρίς ο Ολυμπιακός είχε μία απώλεια στο ματς με τον Παναιτωλικό, για την 21η αγωνιστική της Super League.
Συγκεκριμένα, στο 30ο λεπτό ο Περέιρα του Παναιτωλικού έκανε ένα δυνατό φάουλ στον Κένι Λαλά, ο οποίος προσπάθησε να συνεχίσει στο παιχνίδι χωρίς όμως να τα καταφέρνει, αφού πονούσε και κούτσαινε. Για αυτό και στο 36′ μπήκε στη θέση του ο Θανάσης Ανδρούτσος.
Αμέσως ο γιατρός της ομάδας του Πειραιά, Χρήστος Θέος, εξέτασε τον Γάλλο μπακ.
Η πρώτη διάγνωση κάνει λόγο για διάστρεμμα στην ποδοκνημική από την κλωτσιά που δέχτηκε από τον ποδοφαιριστή του Παναιτωλικού.
Εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα
Το πόδι του Λαλά ήταν πρησμένο μέχρι και που έφυγε από το Καραϊσκάκη, μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό.
Εξαιτίς του πρηξίματος που είχε στο πόδι του, θα κάνει εξετάσεις την Πέμπτη, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του τραυματισμού του, αλλά και να μάθει ο Πέδρο Μαρτίνς για πόσο καιρό θα χρειαστεί να μείνει εκτός ο παίκτης του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
