ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Δεν θα έχει... μεσαία γραμμή στην Τούμπα ο Γιοβάνοβιτς
Η αποβολή του Βιγιαφάνιες και ο τραυματισμός του Μαουρίσιο προκαλούν μεγάλο πρόβλημα στον Γιοβάνοβιτς για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.
Η αποβολή του Βιγιαφάνιες και ο τραυματισμός του Μαουρίσιο προκαλούν μεγάλο πρόβλημα στον Γιοβάνοβιτς για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.
Μία παράπλευρη απώλεια της ήττας του Παναθηναϊκού από τον ΟΦΗ, ήταν η αποψίλωση της μεσαίας γραμμής του εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Γιατί έχασε τον έναν από τους τρεις κεντρικούς χαφ του, ενώ ο άλλος είναι εξαιρετικά αμφίβολος.
Ο Βιγιαφάνιες αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και δεν θα αγωνιστεί την Κυριακή, αφού θα εκτίσει την ποινή του. Ο Μαουρίσιο υπέστη τράβηγμα στη γάμπα και δύσκολα θα προλάβει, αφού μεσολαβούν μόλις τέσσερις μέρες μέχρι την αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη.
Αυτό σημαίνει πως ο Γιοβάνοβιτς έχει διαθέσιμο μόνο τον Ρούμπεν, θα χρησιμοποιήσει τον Αλεξανδρόπουλο και ψάχνει τον τρίτο. Ο Λούντκβιστ δεν έχει πείσει με την απόδοση του, ενώ ο Γκατσίνοβιτς ίσως αρχίσει σε ένα πολύ δύσκολό ματς.
Όπως και να έχει, ο Γιοβάνοβιτς θα περιμένει την Πέμπτη τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο Μαουρίσιο, για να μάθει εάν θα τον έχει στη διάθεση του. Αν δεν παίξει ούτε ο Βραζιλιάνος, τότε ο Σέρβος προπονητής θα έχει μεγάλο πρόβλημα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αρμάντο Γκονσάλες: Πάει Μεξικό και τον περιμένουν με τρέλα
- Μπάμπης Κωστούλας: Η απίστευτη χαρά που έδωσε σε 8χρονο Έλληνα στο «Ολντ Τράφορντ» (vid)
- ΟΦΗ: Συνεχίζει δίχως φρένα και δεν ξέρεις πού θα σταματήσει
- Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία την Παρασκευή – Πού θα βρέξει
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε τα Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε και Παναθηναϊκός AKTOR - Μπουργκ, Παρτίζαν - ΠΑΟΚ
