ΠΟΛΟ: Επέστρεψε η Εθνική Ελλάδος, μετά την επιτυχία της στο World League

Επέστρεψε το πρωί της Παρασκευής (2/7) από την Τιφλίδα της Γεωργίας η Εθνική μας ομάδα πόλο των Ανδρών, η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο World League Super Final, επικρατώντας στον μικρό τελικό της Ιταλίας με 10-8.

Στην Ελλάδα επέστρεψε η Εθνική Ελλάδος πόλο, μετά τη συμμετοχή της στο World League, όπου κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο κερδίζοντας στον μικρό τελικό την Ιταλία με σκορ 10-8.

Ήταν το τέταρτο χάλκινο μετάλλιο στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Όπως υποστήριξε ο ομοσπονδιακός προπονητής Θοδωρής Βλάχος «διάχυτη είναι η εντύπωση ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μπορεί να εμφανιστεί πιο ποιοτικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν σε λίγες εβδομάδες στο Τόκιο της Ιαπωνίας». Τα συγχαρητήρια στον προπονητή και τους παίκτες μετέφερε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας με επικεφαλής τον πρόεδρο Κυριάκο Γιαννόπουλο.

«Η ομάδα βρίσκεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας εν όψει των Ολυμπιακών. Είμαι βέβαιος ότι στο Τόκιο θα εμφανιστεί πολύ καλύτερη», υποστήριξε, εξάλλου, κατά την άφιξη ο Δημήτρης Τσίκλος, αρχηγός αποστολής στους αγώνες της Τιφλίδας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News