Παναθηναϊκός: Δεν αλλάζει κάτι ο αποκλεισμός Καραντώνη - Διαμαντόπουλου

Ο Παναθηναϊκός επιμένει για τα παιχνίδια της Superleague, να ζητά ξένους διαιτητές από τον Κλάτενμπεργκ.

Ο Παναθηναϊκός επιμένει για τα παιχνίδια της Superleague, να ζητά ξένους διαιτητές από τον Κλάτενμπεργκ.

Ο αποκλεισμός του Καραντώνη, ο οποίος διαιτήτευσε το ματς με τον ΟΦΗ και του Διαμαντόπουλου, ο οποίος χειρίστηκε το VAR στο ίδιο παιχνίδι, από τους ορισμούς της 22ης αγωνιστικής, δεν αφήνει ικανοποιημένους τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Ναι μεν είναι μία άτυπη τιμωρία από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ στους δύο διαιτητές και μία έμμεση δικαίωση των παραπόνων των “πράσινων”, αλλά το αντίκρισμα είναι ελάχιστο. Επειδή αμφότεροι, είναι πιθανόν να επανέρθουν δριμύτεροι το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Στην προκειμένη, το ζητούμενο για τους ανθρώπους του Τριφυλλιού, είναι οι δύο ρέφερι να μην οριστούν ξανά. Μία απαίτηση που δύσκολα θα γίνει αποδεκτή από τον Άγγλο αρχιδιαιτητή.

Φυσικά, δεν μεταβάλλεται η πάγια θέση των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού: θέλουν ξένους να σφυρίξουν όλες τις αναμετρήσεις τους, μέχρι το τέλος της σεζόν. Ακόμα και στα ματς που έχουν την πιο μικρή σημασία.

Εξυπακούεται πως ο ορισμός του Τρεϊμάνις στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, δεν σημαίνει κάτι ως προ το αίτημα του Παναθηναϊκού. Γιατί αυτό το ντέρμπι, έτσι και αλλιώς θα το διεύθυνε αλλοδαπός ρέφερι.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News