Διπλή Ανάπλαση: Η δημοσίευση στο ΦΕΚ το επόμενο βήμα της τροπολογίας για τον Βοτανικό

Η τροπολογία για τον Βοτανικό, που κατατέθηκε στην Βουλή στις αρχές του μήνα, ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής το βράδυ της Τετάρτης (02/02).

Με τους ψήφους των βουλευτών της ΝΔ εγκρίθηκε από την Βουλή ο νέος αναπτυξιακός νόμος και η ειδική τροπολογία του Υπουργείου Ανάπτυξης για την τροποποίηση της νομοθεσίας της Διπλής Ανάπλασης.

Έτσι, λοιπόν, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός θα έχει δικαίωμα να καρπώνεται για τα επόμενα 49 χρόνια το 15% των εσόδων από τα εισιτήρια και τις διαφημίσεις στο γήπεδο του Βοτανικού, ώστε να μπορεί να επωμίζεται τα έξοδα συντήρησης και το κόστος λειτουργίας των εγκαταστάσεων.

Το μόνο που μένει για να ολοκληρωθεί αυτό το βήμα είναι η δημοσίευση της συγκεκριμένης τροπολογίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, έτσι ώστε να γίνει επίσημη η τροποποίηση της νομοθεσίας της Διπλής Ανάπλασης.

Έπειτα απ’ αυτό θα ακολουθήσει η υπογραφή των συμβάσεων μεταξύ των αντισυμβαλλόμενων μερών και η δημοσίευσή τους, για να μπορέσουν και να τις αξιολογήσουν τα μέλη της «πράσινης» οικογένειας που θα κληθούν να ψηφίσουν στην κρίσιμη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη για την έγκριση ή μη της συγκεκριμένης επιλογής για το γήπεδο.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News