Ίντερ: Χωρίς τους φιλάθλους της στον αγώνα με τη Νάπολι, λόγω του νεκρού οπαδού το 2018

Απαγόρευση στους οπαδούς της Ίντερ να πάνε στον αγώνα με τη Νάπολι λόγω των επεισοδίων και του νεκρού οπαδού το 2018

H Nάπολι υποδέχεται την Ίντερ στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» στις 12/2 για το πρωτάθλημα της Serie. Ωστόσο, οι οπαδοί των «νερατζούρι» δεν επιτρέπεται να παραβρεθούν στον αγώνα, υπό τον κίνδυνο νέων επεισοδίων. 

Όπως αναφέρει η Corriere dello Sport, ο Νομάρχης της Νάπολης, Κλαούντιο Παλόμπα, λαμβάνοντας υπόψη την απόφαση της Επιτροπής Ανάλυσης για την Ασφάλεια των Αθλητικών Γεγονότων, ανακοίνωσε ότι δεν θα επιτραπεί στους οπαδούς της Ίντερ να παρευρεθούν στον αγώνα, σημειώνοντας «τον κίνδυνο που σχετίζεται με τον ισχυρό ανταγωνισμό μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων, επίσης υπό το πρίσμα των θλιβερών γεγονότων που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα που διεξήχθη στο Μιλάνο στις 26 Δεκεμβρίου του 2018». 

Τότε ένας οπαδός της Ίντερ σκοτώθηκε έξω από το γήπεδο, ένα γεγονός που προκάλεσε οργή στον κόσμο του ιταλικού ποδοσφαίρου. Εξαιτίας αυτού, ο Παλόμπα αποφάσισε να απαγορεύσει την πώληση εισιτηρίων στους οπαδούς της Ίντερ, καθώς και στους οπαδούς της Νάπολι που είναι κάτοικοι της Λομβαρδίας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News