Κιντερμίνστερ - Γουέστ Χαμ 1-2: Ο Ράις σκόραρε στο 90+1 και ο Μπόουεν στο 120+1

Μια πολύ δύσκολη πρόκριση κατάφερε να πάρει η Γουέστ Χαμ, η οποία νίκησε με 2-1 την Κιντερμίνστερ στην παράταση, με γκολ του Ράις στο 90+1’ και του Μπόουεν στο 120+1’.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν από αρκετά νωρίς το γκολ, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 19ο λεπτό με τον Πένι, κάτι που τους βοήθησε στη συνέχεια να παίξουν το παιχνίδι τους, δίνοντας μπάλα και προσπαθώντας να χτυπήσουν στη πλάτη.

Η Γουέστ Χαμ απ’ την πλευρά άρχισε να πιέζει περισσότερο και να βγάζει φάσεις, χωρίς όμως να μπορεί να βρει το γκολ που θα έφερνε το παιχνίδι στα ίσια.

Όσο πέρναγε η ώρα τόσο δυσκόλευε το έργο των φιλοξενούμενων, με την Κιντερμίνστερ να είναι έτοιμη για μια μεγάλη πρόκριση, με τον Ράις όμως να έχει διαφορετική άποψη και με μια… σφυριά στο 90+1’ έστειλε το ματς στην παράταση.

Ακόμα και στην παράταση τα πράγματα έδειχναν ισορροπημένα, με την  Γουέστ Χαμ να έχει μια ελαφριά υπεροχή στην κατοχή, και όλα να δείχνουν πως η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι, ο Μπόουεν όμως με ένα γκολ και πάλι στην εκπνοή έστειλε τα «σφυριά» στην επόμενη φάση.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News