ΜΑΡΤΙΝΣ: Οι 3 στόπερ και η λύση για τις κλειστές άμυνες

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε λόγο για κούραση, αναφέρθηκε στις κλειστές άμυνες και πως θα τις αντιμετωπίσει, την 3άδα στην άμυνα αλλά και το αν υπολογίζει τον Σισέ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε στη Nova με τη λήξη του φιλικού του Ολυμπιακού με την ΟΥΦΑ: «Σ’ αυτό το φιλικό όπως και το επόμενο δουλεύουμε στην αντιμετώπιση της κούρασης. Είμαστε σε αρκετά προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας πια. Οι παίκτες είναι φορτωμένοι από αρκετά λεπτά συμμετοχής. Θέλουμε να δούμε χαρακτήρα και σε τι φάση είμαστε. Δεν παίξαμε καλά αλλά πιστεύω αυτό συνέβη επειδή έχουμε κούραση από τα σερί ματς. Αυτά τα ματς μας κάνουν να δούμε πως είμαστε στον αγωνιστικό χώρο και αν μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτή την κούραση».

Και συνέχισε ο Πορτογάλος κόουτς ερωτηθείς πως σκοπεύει να αντιμετωπίσει στα επίσημα ομάδες που θα παίζουν κλειστά όπως η ΟΥΦΑ: «Με πιο πολύ δυναμική στο ματς και πιο μπροστά τις γραμμές μας. Με το να είμαστε εμείς οι ηγέτες στο παιχνίδι μας. Δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό, συνηθίσαμε να παίζουν έτσι εναντίον μας και να πρέπει να κυριαρχούμε. Θέλουμε να έχουμε περισσότερη κατοχή κοντά στην περιοχή των αντιπάλων μας. Επίσης είναι σημαντικό να αποδεικνύουμε ότι μπορούμε ως ομάδα να προσαρμοζόμαστε σε κάθε τι που θα δοκιμάζει ο κάθε αντίπαλος».

Αναφερόμενος στη δοκιμή με τρία στοπερ για πρώτη φορά στην προετοιμασία, εξήγησε: «Εξαρτάται από τους παίκτες που θα εχουμε και τα χαρακτηριστικά των αγώνων. Επίσης θα μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε περισσότερο όταν επιστρέψουν ο Μπα και ο Σισέ. Θα δούμε στην πορεία».

Τέλος, ερωτηθείς για τον Σισέ και αν τον υπολογίζει, τόνισε: «Ο Σισέ είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Θέλω και τον Μπα και τον Σισέ δεν βλέπω κάτι, θα ενσωματωθούν κανονικά στην ομάδα. Βέβαια, τώρα που η αγορά είναι ανοιχτή μπορούν να συμβούν τα πάντα. Στον κόσμο του ποδοσφαίρου όλα είναι ανοιχτά».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News