Super Lig: Γκολ ο Γούτας για την Σίβασπορ - Ασίστ ο Κίτσιου και βασικός Πέλκας
Ο Δημήτρης Γούτας επανήλθε στα γκολ μετά από τέσσερις μήνες ενώ οι Στέλιος Κίτσιου και Δημήτρης Πέλκας αγωνίστηκαν βασικοί για τις ομάδες τους στην 24η αγωνιστική της Super Lig.
Οι δύο πρώτοι μάλιστα τέθηκαν αντιμέτωποι μεταξύ τους. Νικήτρια ήταν η Γκαζιαντέπ του Στέλιου Κίτσιου, που επικράτησε με 5-1 της Σίβασπορ του Δημήτρη Γούτα. Ο Έλληνας δεξιός μπακ έβγαλε ασίστ στο 12ο λεπτό για το δεύτερο γκολ της Γκαζιαντέπ ενώ ο Έλληνας σέντερ μπακ πέτυχε γκολ στο 29ο λεπτό μειώνοντας σε 2-1 με υπέροχη κεφαλιά, σκοράροντας για 5η φορά στο φετινό πρωτάθλημα.
Ο Δημήτρης Πέλκας έπαιξε βασικός για την Φενέρμπαχτσε και αντικαταστάθηκε στο 66ο λεπτό από τον Ενέρ Βαλέντσια στην εντός έδρας ήττα της ομάδας του με 0-1 από την Μπασακσεχίρ στο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αταμάν: «Κερδίσαμε την πρωτοπόρο και δείχνει τη δυναμική μας»
- ΑΕΚ: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι στους «16» του Conference League - Πότε θα γίνουν τα ματς
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Μεταγραφές χωρίς συνεννόηση
- Μεντιλίμπαρ: Τι δώρο ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη
- Ολυμπιακός: Ο Λαρεντζάκης δεν είναι «αυτός που δεν παίζει»
