Δολοφονία Άλκη: H Εθνική Παίδων στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 19χρονος

Οι «πιτσιρικάδες» της Εθνικής Ελλάδος επισκέφτηκαν το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Άλκης

Η Εθνκή Παίδων βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και δεν θα μπορούσε να μην επισκεφτεί το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης.

Οι «πιτσιρικάδες» του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, απέδωσαν φόρο τιμής στον αδικοχαμένο φίλο του Άρη. Τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και ο τεχνικός διευθυντής της «γαλανόλευκης», Κώστας Κωνσταντινίδης, βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας του Άλκη όπου και άφησαν μερικά λουλούδια.

 

Αναλυτικά το μήνυμα της Εθνικής

Φόρος τιμής στον Άλκη από την Εθνική Παίδων. Φόρο τιμής στη μνήμη του Άλκη Καμπανού απέτισαν τα μέλη της Εθνικής Ομάδας Παίδων, που επισκέφθηκαν το σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο φίλαθλος του Άρη την Τρίτη 1η Φεβρουαρίου 2022.
Με επικεφαλής τον τεχνικό διευθυντή των Εθνικών Ομάδων Κώστα Κωνσταντινίδη, οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη της προπονητικής ομάδας της Εθνικής U17, που βρίσκoνται στη Θεσσαλονίκη για προπονήσεις, άφησαν λουλούδια στο σημείο στο οποίο δολοφονήθηκε ο άτυχος νεαρός.

Υπενθυμίζεται ότι με αφορμή τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού ξεκινά στις 9 Φεβρουαρίου η καμπάνια #ΝοΜοre (φτάνει πια), μια πρωτοβουλία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση ενάντια στη βία στο ποδόσφαιρο, η οποία θα εξελιχθεί στους επόμενους αγώνες του Κυπέλλου και στον τελικό του θεσμού και θα επεκταθεί και στο σχολικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας «Πάσα στα θρανία». #nomore #u17

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News