Τζακ Γκρίλις: Βίντεο που τον δείχνει μεθυσμένο, να μην του επιτρέπεται η είσοδος σε μπαρ

Βίντεο που δείχνει τον Τζακ Γκρίλις μεθυσμένο, να μην του επιτρέπεται η είσοδος σε μπαρ σε νυχτερινή έξοδο με συμπαίκτες του
Ο αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι και της Αγγλίας, Τζακ Γκρίλις, εμφανίζεται σε βίντεο που κυκλοφορεί, μεθυσμένος, την ώρα που του απαγορεύτηκε η είσοδος από ένα μπαρ, σε βραδινή έξοδο.
Σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στο TikTok, ο 26χρονος εξτρέμ των «Πολιτών» φαίνεται με τους συμπαίκτες του, Κάιλ Γουόκερ και Ριγιάντ Μαχρέζ, ενώ τον βοηθάει κάποιος να περπατήσει, στηρίζοντάς τον από τα χέρια.
? Manchester City’s Jack Grealish filmed being too drunk to get into a bar pic.twitter.com/v2CjCRqjXx
— Live News (@LiveNewsForAll_) February 7, 2022
Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη Σίτι έναντι 100 εκ. ευρώ, φαίνεται να έχει μια σύντομη συνομιλία και στη συνέχεια να απομακρύνεται. Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει την Μπρέντφορντ εντός έδρας την Τετάρτη (9/2) για το πρωτάθλημα της Premier League και ο Γκρίλις αναμένεται να υποστεί τις συνέπειες από τον Πεπ Γκουαρδιόλα, λιγότερο από δύο μήνες αφότου τιμωρήθηκε μαζί με τον Φιλ Φόντεν επειδή εμφανίστηκαν στην προπόνηση σε κακή κατάσταση πάλι λόγω κακής εξωγηπεδικής ζωής.
Jack Grealish: Man City and England star ‘turned away from bar for being too drunk’ https://t.co/ZrfQvIgtKT pic.twitter.com/XPlJSeEbey
— Soccer Talk (@soccertal) February 8, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός Μεταγραφές: Εκεί πάει ο Μπακαμπού σύμφωνα με το Tuttomercatoweb
- ΠΑΟΚ: Ανανεώθηκε μόνο ένα από τα εννιά συμβόλαια που έληγαν τον Ιούνιο του 2023
- Δημήτρης Κουρμπέλης: Υπέγραψε με Τραμπζονσπόρ, τι προβλέπει το συμβόλαιό του
- Γιαννούλης - Πέλκας: Το τρολάρισμα, η δυνατή φιλία και το μέλλον...
- Κατερίνα Λιόλιου: Τι ξέχασε να φορέσει και... ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη