ΑΡΣΕΝΑΛ: Γκάμπριελ και Μαρτινέλι κλήθηκαν στην Ολυμπιακή ομάδα της Βραζιλίας
Η Βραζίλια κάλεσε μεταξύ άλλων, τους Γκάμπριελ Μαγκαλιάες και Γκάμπριελ Μαρτινέλι για τις υποχρεώσεις της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Ο Μικέλ Αρτέτα θα αναγκαστεί να πορευτεί χωρίς τους Γκάμπριελ και Μαρτινέλι, για όλο το υπόλοιπο της προετοιμασίας της Άρσεναλ, καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές κλήθηκαν από τη Βραζιλία για τις υποχρεώσεις της «Σελεσάο» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Αξίζει να σημειωθεί, πως οι Ρισάρλισον της Έβερτον και Ντάνι Άλβες της Σάο Πάουλο, θα ενισχύσουν επίσης τη Βραζιλία.
Σύμφωνα με το Goal.com η Ρεάλ Μαδρίτης έθεσε βέτο για τη συμμετοχή του Βινίσιους Ζούνιορ, καθώς ο Αντσελότι θέλει όλους τους παίκτες του στην προετοιμασία. Κάτι παρόμοιο έγινε σήμερα με τον Σαλάχ της Λίβερπουλ ενώ και η Παρί απαγόρευσε επίσης στους Νεϊμάρ και Μαρκίνιος να ενσωματωθούν με την Εθνική τους ομάδα. Τέλος, Πέδρο, Ζέρσον και Μάλκομ είναι ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές που… έφαγαν άκυρο από τους συλλόγους τους!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Euroleague: Η ανακοίνωση για τη συνάντηση στο Κόμο
- Βόρεια Ιρλανδία – Ελλάδα: Μια νίκη μακριά από το Euro U21 η Εθνική Ελπίδων!
- Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Πέντε «αιώνιες» διαφορές εν όψει... σύγκλισης
- Πρώην προπονητής Καρμιώτισσας: «Μου έκοβαν τα λάστιχα επειδή αρνήθηκα να στήσω αγώνα»
- Κώστας Κωστούλας Παρασκήνιο: Ο ΟΦΗ, ο Ολυμπιακός και οι «σειρήνες» από το εξωτερικό
