Λεονάρντο Ζαρντίμ: «Είναι άδικο οι καλύτερες ομάδες να έχουν μόνο δύο ματς να παίξουν»

Ο προπονητής της Αλ Χιλάλ, Λεονάρντο Ζαρντίμ διατράνωσε τα παράπονά του στην σημερινή συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα της Τετάρτης (09/02) με την Τσέλσι για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε πως θεωρεί άδικο να έχουν μόνο δύο παιχνίδια οι καλύτερες ομάδες του τουρνουά και να έρχονται ξεκούραστες, την ώρα που οι υπόλοιπες ομάδες καλούνται να δώσουν ακόμη και τέσσερα παιχνίδια σε οκτώ μέρες, αφού τους δίνει ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα απ’ όσο ήδη έχουν λόγω ποιότητας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεονάρντο Ζαρντίμ:

«Είναι άδικο που κάποιες ομάδες καλούνται να παίζουν τέσσερα παιχνίδια σε οκτώ ημέρες ενώ κάποιες άλλες, που είναι οι καλύτερες, έχουν μόνο δύο ματς να παίξουν κι έρχονται ξεκούραστες. Νομίζω ότι πρέπει να οργανώσουμε καλύτερα το καλεντάρι, με περισσότερες μέρες ξεκούρασης ώστε οι ομάδες από την Ασία και τις υπόλοιπες ηπείρους να έχουν περισσότερες πιθανότητες. Είμαι σίγουρος ότι οι ευρωπαϊκές ομάδες, σε αυτή την περίπτωση η Τσέλσι, είναι το ξεκάθαρο φαβορί, δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό. Έχουν, όμως και επιπρόσθετο πλεονέκτημα».

 
 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News