ΑΕΚ Β': Η ενδεκάδα κόντρα στον Ηρόδοτο

ΑΕΚ Β’: Χωρίς εκπλήξεις η ενδεκάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου για την εξ’ αναβολής αναμέτρηση της Super League 2 κόντρα στον Ηρόδοτο

Η ΑΕΚ Β’ φιλοξενείται στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Αλικαρνασσού από τον Ηρόδοτο σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την Super League 2.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος επιλέγει σύστημα 4-2-3-1 και τον Γκίνη στο τέρμα. Ακραία μπακ θα είναι οι Σταμούλης και Παρράς ενώ δίδυμο στα στόπερ οι Κορνέζος και Γιαννούτσος.

Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Μπάμπης και Μουστακόπουλος, οι οποίοι θα έχουν μπροστά τους στα δεξιά τον Χριστόπουλο, αριστερά τον Γιούση και τον Γερολέμου πίσω από τον Ιατρούδη.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Αγγελόπουλος, Αρβανίτης, Ραντόνια, Ρουκουνάκης, Γεωργέας, Πάπα, Κορομηλάς, Απ. Χριστόπουλος και Γκαρσία.

Για τον Ηρότοδο, ο Ηλίας Φυντάνης επέλεξε στο αρχικό σχήμα τους: Δήμιζα, Αργκιλέσι, Βρεττό, Κυριακίδη, Αρναούτογλου, Καντέ, Γκόμεζ, Ποζατζίδη, Χαλκιαδάκς, Κόρτσαμ και Μακρυδάκη.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Γεωργακόπουλος, Νόνης, Αποστολίδης, Σταμπουλίδης, Χριστογιάννης, Βαρούχας, Λέτσο και Λουτριώτης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News