Παναθηναϊκός: Ατομικό ο Αλεξανδρόπουλος - Γυμναστήριο ο Μαουρίσιο
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έπιασαν αμέσως δουλειά μετά την χθεσινή νίκη-πρόκριση με 1-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας και προπονήθηκαν σε δύο γκρουπ, όπως συνηθίζουν μετά τους αγώνες.
Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στην ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδος με την Καρδίτσα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι έκαναν προθέρμανση, rondo και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.
Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Αλεξανδρόπουλος, ασκήσεις στο γυμναστήριο έκανε ο Μαουρίσιο και θεραπεία ακολούθησαν οι τραυματίες Μακέντα και Λούντκιβστ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
