Παναθηναϊκός: Ατομικό ο Αλεξανδρόπουλος - Γυμναστήριο ο Μαουρίσιο
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έπιασαν αμέσως δουλειά μετά την χθεσινή νίκη-πρόκριση με 1-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας και προπονήθηκαν σε δύο γκρουπ, όπως συνηθίζουν μετά τους αγώνες.
Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στην ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδος με την Καρδίτσα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι έκαναν προθέρμανση, rondo και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.
Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Αλεξανδρόπουλος, ασκήσεις στο γυμναστήριο έκανε ο Μαουρίσιο και θεραπεία ακολούθησαν οι τραυματίες Μακέντα και Λούντκιβστ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Κούβελος στην Εθνική Ομάδα κωπηλασίας: «Χαίρομαι που η ανακαίνιση του Σχινιά έφερε τα πρώτα αποτελέσματα»
- Ολυμπιακός Παρασκήνιο: Τι γύρευε ο Πότερ στο Καραϊσκάκη;
- ΠΑΟΚ: Μεγάλη... φλυαρία για Κωνσταντέλια
- Λιβάι Γκαρσία: «Αν στο μέλλον επέστρεφα στην Ελλάδα θα ήταν για την ΑΕΚ» - Η πληγή που άνοιξε η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: «Ο Κοτσόλης στο Βελιγράδι για τον Ούγκρεσιτς της Παρτίζαν»
