Ντιντιέ Ντεσάν για Ζουμά: «Δεν με νοιάζει τι έκανε, θα κληθεί στην Εθνική Γαλλίας»

Ντιντιέ Ντεσάν για Ζουμά: Μπορεί ο Κερτ Ζουμά να κατηγορείται για κακοποίηση ζώου, ωστόσο ο προπονητής της εθνικής Γαλλίας έκανε γνωστό πως το γεγονός αυτό δεν θα αλλάξει τα κριτήριά του στην επιλογή παικτών για τους «τρικολόρ»…

Μπορεί ο Κερτ Ζουμά να κατηγορείται για κακοποίηση ζώου, ωστόσο ο προπονητής της εθνικής Γαλλίας έκανε γνωστό πως το γεγονός αυτό δεν θα αλλάξει τα κριτήριά του στην επιλογή παικτών για τους «τρικολόρ»…

Ο έμπειρος προπονητής, σε δηλώσεις του στην «Equipe» ξεκαθάρισε τη θέση του αναφορικά με την υπόθεση που κατηγορείται ο Γάλλος αμυντικός. Ο προπονητής της Γαλλίας, αν και κατέκρινε τις ενέργειες του παίκτη του, τόνισε πως ο Ζουμά θα είναι στις κλήσεις του στην εθνική Γαλλίας.

Μάλιστα, ο 53χρονος προπονητής χαρακτηριστικά ανέφερε πως δεν είναι εισαγγελέας για να κρίνει τον παίκτη, αλλά ο ρόλος του είναι να κρίνει με ποδοσφαιρικά κριτήρια. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της Εθνικής Γαλλίας:

«Ο Κερτ με εξέπληξε πραγματικά. Αυτό είναι κάτι απαράδεκτο, αφόρητο και σκληρό. Είμαι σίγουρος ότι το κατάλαβε αυτό. Αλλά τα πλάνα είναι συγκλονιστικά.

Δεν είμαι εισαγγελέας. Είμαι στο πόστο μου για να επιλέξω παίκτες με διαφορετικά κριτήρια. Δεν θα αλλάξω την προσέγγισή μου στο να καλώ παίκτες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: H Mπριζίτ Μπαρντό ζητά την απομάκρυνση του Ζουμά από την εθνική Γαλλίας 

ΜΙΚΑΪΛ ΑΝΤΟΝΙΟ ΓΙΑ ΖΟΥΜΑ: «Ο Κερτ είναι πιο επικίνδυνος από τους ρατσιστές;» 

ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΚΕΡΤ ΖΟΥΜΑ: «Επηρεάζει πολλούς, αλλά πρέπει να διαλέγω τους καλύτερους»

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News