ΑΕΚ: Μερική ρήξη τένοντα ο Λάτσι
Νέο πλήγμα στην ΑΕΚ μετά τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς, καθώς ο Ζίγκα Λάτσι υπέστη μερική ρήξη τένοντα και επιστρέφει στην Αθήνα
Πιο σοβαρή από ότι φαινόταν είναι η ζημιά που υπέστη ο Ζίγκα Λάτσι στο χθεσινό φιλικό της ΑΕΚ με την Φέγενορντ.
Ο Σλοβένος στόπερ υποβλήθηκε σε εξετάσεις, από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί μερική ρήξη τένοντα των οπίσθιων μηριαίων στο δεξιό του πόδι και αποφασίστηκε να επιστρέψει σήμερα στην Αθήνα για να ξεκινήσει θεραπεία.
Οσον αφορά την σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στo Burgh – Haamstede, όσοι αγωνίστηκαν ως βασικοί στο χθεσινό παιχνίδι με τη Φέγενορντ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης στο ξενοδοχείο. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν στο γήπεδο. Ο Αλέξανδρος Παρράς συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολουθεί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Μεταγραφές χωρίς συνεννόηση
- Ολυμπιακός: Ας μιλήσουμε για τον Γιαζίτσι!
- Ολυμπιακός: Ο Λαρεντζάκης δεν είναι «αυτός που δεν παίζει»
- Μπαρτζώκας: «Να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας»-Η εξήγηση για την ήττα από τη Βαλένθια
- Mιλγουόκι Μπακς: Περιμένουν με ψυχραιμία την επιστροφή του Αντετοκούνμπο
