Οπαδική βία: Ταυτοποιήθηκαν οκτώ άτομα για επίθεση με οπαδικά κίνητρα στη Θεσσαλονίκη

Με ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία ενημέρωσε ότι ταυτοποιήθηκαν οκτώ νεαρά άτομα για επίθεση με οπαδικά κίνητρα σε ανήλικους στην παραλία της Θεσσαλονίκης

Η απάνθρωπη δολοφονία του Άλκη έφερε στην επιφάνεια το θέμα της οπαδικής βίας και την αδήριτη ανάγκη για ύπαρξη αυστηρότερων μέτρων.

Αυτή τη φορά, στο προσκήνιο βρίκσεται η επίθεση σε δύο ανηλίκους στη Θεσσαλονίκη, με οπαδικά κίνητρα. Οι έρευνες της αστυνομίας πραγματοποιήθηκαν με «απίστευτους» ρυθμούς και όπως έγινε γνωστό συνολικά οκτώ άτομα εμπλέκονται στην επίθεση αυτή.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση δύο ακόμη ατόμων.

 

Η σχετική ανακοίνωση

«Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία (8) ατόμων τα οποία εμπλέκονται σε περίπτωση επίθεσης με πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης που έλαβε χώρα στην παραλιακή Λεωφόρο τέλη Ιανουαρίου του 2022

Η συνεχιζόμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας και του Αστυνομικού Τμήματος Τούμπας – Τριανδρίας στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για επίθεση με πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος ανηλίκου που έλαβε χώρα την 29-01-2022 στην παραλιακή Λεωφόρο, οδήγησε στην ταυτοποίηση των στοιχείων οκτώ (8) εμπλεκόμενων ατόμων.

Πρόκειται για νεαρούς, επτά (7) ημεδαπούς κι έναν (1) αλλοδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία με την κατά περίπτωση συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Αναφορικά με το συμβάν , βραδινές ώρες της 29-01-2022, ομάδα ατόμων, μεταξύ των οποίων και οι προαναφερόμενοι οκτώ, έχοντας οπαδικά κίνητρα, αφού καταδίωξαν πεζή δύο ανήλικα αδέρφια εξυβρίζοντας και απειλώντας τα λεκτικά, ακινητοποίησαν τον έναν εξ’ αυτών και με χρήση σωματικής βίας τον τραυμάτισαν.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση δύο ακόμη συμμετεχόντων στις προαναφερόμενες έκνομες ενέργειες».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News