Τσέλσι: Πώς ο Ρομάν Αμπράμοβιτς έχασε 700 εκατομμύρια ευρώ σε μια μέρα
Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι Ρόμαν Αμπράμοβιτς, έχασε περισσότερα από 700 εκατομμύρια ευρώ σε μια μέρα, εξαιτίας της έντασης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.
Σύμφωνα με το «This Is Money», αιτία είναι το μερίδιο που έχει ο Ρώσος μεγιαστάνας στο επενδυτικό του χαρτοφυλάκιο, από την ρωσική εταιρεία εξόρυξης Evraz-με επίκεντρο το σίδηρο και τον άνθρακα-, η οποία είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Λονδίνου και υποχώρησε κατά 35%.
Έτσι ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι έχει χάσει από χθες 650 εκατ. λίρες (περίπου 776 εκατ. ευρώ).
Όπως αναφέρει σε σχετικό της δημοσίευμα η ισπανική εφημερίδα «Marca» η εταιρεία δραστηριοποιείται κυρίως στη Ρωσία, αλλά και στην Ουκρανία, την Τσεχία, την Ιταλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και τη Νότια Αφρική και απασχολεί περίπου 110.000 εργαζόμενους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
