Αταλάντα: Σε ισχύ απαγόρευση στο Μπέργκαμο ενόψει της άφιξης των οπαδών του Ολυμπιακού

H Aταλάντα θα υποδεχθεί αύριο (17/2, 22.00) τον Ολυμπιακό στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα πλέι οφ του Europa League.

Τον αγώνα, που θα γίνει στο στάδιο Gewiss, αναμένεται να παρακολουθήσουν λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό, 10.000 θεατές. 

Ανάμεσα στους Ιταλούς θα είναι και περίπου 500 οπαδοί του Ολυμπιακού οι οποίοι θα ταξιδέψουν από την Ελλάδα η άλλες ιταλικές πόλεις στο Μπέργκαμο.

Ενόψει της άφιξης των οπαδών του Ολυμπιακού ο δήμος του Μπέργκαμο έθεσε σε ισχύ απαγόρευση πώλησης αλκοόλ στην πόλη.

H απαγόρευση πώλησης αλκοόλ στο Μπέργκαμο

Ο δήμαρχος Τζόρτζιο Γκόρι, δήλωσε ότι «σε αρκετές περιπτώσεις διαπιστώθηκε ότι η κατανάλωση σημαντικών ποσοτήτων αλκοολούχων ποτών και οινοπνευματωδών ποτών διευκολύνει τη διάπραξη πράξεων βίας και τη διατάραξη της δημόσιας τάξης».

Η απαγόρευση θα ισχύει από τις 9 το βράδυ της Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου έως τις 6 το πρωί της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου και αφορά αρκετούς δρόμους του Μπέργκαμο, όχι μόνο στην περιοχή του σταδίου, αλλά και στην Άνω Πόλη.

Σύμφωνα με αυτή απαγορεύεται η πώληση αλκοολούχων ποτών με περιεκτικότητα σε αλκοόλ άνω των 5 βαθμών και ποτών σε γυάλινα μπουκάλια. Οι ποινές για όσους δεν συμμορφωθούν είναι πρόστιμο από 50 έως 500 ευρώ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News