Ιντερ: «Έξαλλοι» οι παίκτες με τον Ντάμφρις - «Νευρίασαν για το πως έτρωγα τα μακαρόνια»
Ο Ολλανδός μπακ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA αναφέρθηκε στην δυσκολία που είχε στο να προσαρμοστεί στις διατροφικές συνήθειες των Ιταλών.
Λίγο κοτόπουλο και σάλτσα πέστο στάθηκαν αρκετά για να γίνουν… έξαλλοι οι παίκτες τις Ίντερ με τον Ντένζελ Ντάμφρις!
Ο Ολλανδός μπακ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, σε ένα από τα χιουμοριστικά στιγμιότυπα, αναφέρθηκε στην δυσκολία που είχε στο να προσαρμοστεί στις διατροφικές συνήθειες των Ιταλών.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η «βλασηφμία» που διέπραξε πριν από λίγο καιρό με τις επιλογές του στα μκαρόνια, κάτι που έκανε έξω φρενών τους συμπαίκτες του.
«Το φαγητό είναι πολύ σημαντικό στην Ιταλία. Δύο εβδομάδες πριν, θύμωσαν όλοι μαζί μου επειδή προσέθεσα κοτόπουλο πάνω σε ζυμαρικά με σάλτσα βασιλικού. Για εκείνους θεωρείται προσβολή προς τα ζυμαρικά. Δεν πρόκειται να το ξανακάνω».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Τα πράγματα δεν είναι όπως ίσως φαντάζεστε, νομίζετε ή θεωρείτε ότι είναι
- Ολυμπιακός: Ποιος είναι ο Ζοφρέ Μονκαντά που είχε βρει τον Εμπαπέ όταν ήταν 12 και συμφώνησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη
- ΠΑΟΚ: Το ρεκόρ που έσπασε ο Τάισον κόντρα στην Άντερλεχτ
- Μπαρτσελόνα: Συμφώνησε απόλυτα με τον Ρόδρι και φουλάρει για τη βόμβα της χρονιάς
- UEFA Ranking: Απομακρύνθηκε η 10η θέση για την Ελλάδα μετά την ήττα του ΠΑΟΚ
