Βαθμολογία Super League: Ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στην 4η θέση, ο ΟΦΗ πάτησε στην εξάδα
Με τρια εξ αναβολής παιχνίδια συνεχίστηκε την Τετάρτη (16/2) το πρωτάθλημα της Super League
Στη Ριζούπολη ο Παναθηναϊκός είπε «ευχαριστώ» στα δυο δώρα του Απόλλωνα και ευστοχώντας στα πέναλτι καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες το ματς. Χάρις σε αυτό το τρίποντο οι «πράσινοι» ισοβάθμισαν με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην 4η θέση.
Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος προηγήθηκε 2-0 του ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο αλλά υπέστη καθίζηση στον δεύτερο δίνοντας την ευκαιρία στους Κρητικούς να φτάσουν στην ισοφάριση 2-2 και να την κρατήσουν παίζοντας με δέκα παίκτες. Με το βαθμό αυτό ο ΟΦΗ πέρασε τον Αστέρα Τρίπολης (που έχει δυο ματς λιγότερα) και πάτησε πόδι στην εξάδα.
Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός δημιούργησε σωρεία ευκαιριών στο ματς με τη Λαμία και τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 χάρις στο πρώτο γκολ του Νταγκό. Με το τρίποντο αυτό έβαλε τέλος στο σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και πάτησε στη δέκατη θέση της βαθμολογίας.
Το πρόγραμμα των εξ αναβολής αγώνων
Παναιτωλικός – Λαμία 1-0
Ατρόμητος – ΟΦΗ 2-2
Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός 0-3
H βαθμολογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Η αλλαγή του Ποντένσε και η πρώτη κουβέντα για την αγορά
- Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ από καρδιάς: «Ο Ολυμπιακός ήταν μια από τις καλύτερες αποφάσεις μου»
- Λεβαδειακός-ΟΦΗ 0-1: Στον τελικό οι αλύγιστοι Κρητικοί των 10 παικτών!
- Παπαδόπουλος: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό για γκολ - Καλή επιτυχία στον ΟΦΗ στον τελικό»
- Κόντης: «Αξίζαμε την πρόκριση - Θα δώσουμε τα πάντα στον τελικό για να σηκώσουμε την κούπα»
