ΟΦΗ: Εκτός έμεινε ο Τοράλ - Θεραπεία ο Ντε Γκουζμάν
Ο ΟΦΗ επέστρεψε στις προπονήσεις μετά τον αγώνα της Τετάρτης (16/02) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, όπου οι Κρητικοί αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με τους Περιστεριώτες σε εξ’ αναβολής αγώνα για την 22η αγωνιστική της Super League.
Όσοι έπαιξαν στο ματς αυτό έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις τεχνικής, παιχνίδι κατοχής, τελειώματα φάσεων και τελικό παιχνίδι.
Ο Γιον Τοράλ, που αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα της Τετάρτης, δεν μπόρεσε να προπονηθεί. Θεραπεία ξεκίνησε ο Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν εξαιτίας ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στην διάρκεια του αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο Μπρος Καμάου προπονήθηκε κανονικά.
Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή (18/2) στις 11:00, μετά το τέλος της οποίας θα γίνει γνωστή η αποστολή για το ματς του Σαββάτου (19/2) κόντρα στον Ιωνικό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μαρινάκης-Μεντιλίμπαρ: Ειλικρινής συζήτηση και μήνυμα για τη συνέχεια - «Ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για να κατακτηθούν τα πάντα!»
- Παρασκήνιο: Καθολική αποθέωση για τον Κόντη - Έβαλε... στη θέση του τον Τζώρτζογλου
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Τι ισχύει με Εντιαγέ
- Παναθηναϊκός: Με μία αλλαγή η ευρωπαϊκή λίστα για τα πλέι οφ του Conference League
- ΑΕΚ: Αυτή είναι η ευρωπαϊκή λίστα για τα πλέι οφ του Champions League - Ποιοι έμειναν εκτός και γιατί
